Damespraatjes Damespraatjes

Is deze bloedmooie influencer de nieuwe liefde van André Hazes?

Het is officieel: André Hazes en zijn (ex)verloofde Monique Westenberg zijn weer uit elkaar. Dit keer definitief, als we het statement van de zanger mogen geloven. We vinden het jammer hier… Als er kinderen in het spel zijn, zijn er alleen maar verliezers. We gunnen André, Monique en bovenal zoontje Dré alle kracht en liefde toe om dit een plekje te geven. 

Sterke klik

In het statement dat André deelde op Instagram zegt hij niet alleen dat de breuk dit keer definitief is, maar ook hint hij op een mogelijke nieuwe liefde. Het zou gaan om influencer Sarah van Soelen. “Ik ben de afgelopen jaren tijdens alle ups en downs regelmatig opgevangen door de familie Van Soelen, die voor mij altijd een enorme steun en toeverlaat is geweest. Vooral op de momenten dat ik er doorheen zat”, vertelt hij over het contact met de familie van Soelen. “Ik ben toen ook heel goed bevriend geraakt met Sarah van Soelen en hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap. Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit. Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb”, gaat hij verder.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

Hoofd bij een andere vrouw

Ik vind het opmerkelijk dat hij aanhaalt dat ‘ze een sterke klik voelden, maar het bij vriendschap bleef’ en dat ‘daar in de toekomst meer uit zou kunnen ontstaan’. Enerzijds is het heel eerlijk van hem, anderzijds is het natuurlijk vreselijk voor Monique om te lezen dat André met zijn hoofd (in ieder geval een beetje) bij een andere vrouw zit.

Sterkte

We wensen alle betrokkenen en dan met name de kleine Dré veel sterkte toe…

Afbeelding boven artikel: Instagram André Hazes


Reageer ook