Hilarisch: James Corden duikt de keuken in met Gordon Ramsay voor een kookwedstrijd

Als je ooit chef-kok Gordon Ramsay’s programma’s hebt gezien, is de kans groot dat je niet een heel vriendelijk en warm gevoel bij hem krijgt. Hoewel hij tegen kinderen altijd heel aardig is, kan hij zich bij de volwassenen in zijn show’s meestal maar moeilijk inhouden. Het f-woord valt dan ook regelmatig en (hobby)koks worden verbaal met de grond gelijk gemaakt. Ondanks zijn nogal negatieve vibe, worden de programma’s van de Brit wereldwijd goed bekeken. Maar wist je dat ook Gordon best soms in is voor een lolletje?

Een hele andere kant van Gordon

Wij niet, maar het is zeker zo! Voor zijn nieuwe programma The F Word dook Gordon samen met de populairste komiek van dit moment, James Corden, de keuken in. De uitdaging: ze maken allebei hetzelfde gerecht en kijken wie het beter kan. Heerlijk om te kijken! We zien James zwoegen in de keuken, zien Gordon eindelijk eens lachen én hij haalt zelfs een grapje met James uit.

Kijk je mee?

Kende jij deze kant van Gordon Ramsay al? Wij eerlijk gezegd nog niet. We hebben dan ook met veel plezier zitten kijken. Jij ook? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂


Reageer ook