Het moederdag verlanglijstje van Sandra

Het lijkt nog niet zo lang geleden dat ik op Moederdag werd gewekt door drie kleine blonde engeltjes in pyjama. Een aantal van de kunstwerkjes die ze me destijds gaven hangt nog steeds in mijn slaapkamer als een warme dierbare herinnering. Over een paar dagen is het weer Moederdag. Het zijn nog steeds mijn blonde engeltjes, maar ik vermoed dat ze dit jaar niet in hun pyjamaatjes aan mijn bed verschijnen. Er is me wel gevraagd om een verlanglijstje te maken. Hieronder mijn lijstje.

The-shocking-miss-Emerald
The shocking miss Emerald van Caro Emerald
Haar eerste CD was een topper en ik ben heel nieuwsgierig naar de nieuwe CD van Caro Emerald. Lijkt me heerlijk om naar te luisteren als het zonnetje schijnt en ik flink in mijn huis aan de slag moet. Maar ook voor een zonnige zondagmiddag als het tijd is voor een lekker glas witte wijn. Deze staat dus met stip op mijn lijstje.
DVD inhuldiging Koning Willem AlexanderTijdens de inhuldiging van Koning Willem Alexander liep ik lekker in het zonnetje in Amsterdam en heb veel festiviteiten van dichtbij meegemaakt. Hierdoor heb ik de mega-lange TV uitzending gemist. Die ga ik natuurlijk niet helemaal terugkijken, maar de hoogtepunten van die dag wil ik wel graag zien. Deze DVD lijkt me dan wel leuk en is meteen een leuke herinnering aan deze bijzondere dag.MEER INFO EN BESTELLEN
Inhuldiging-in-beeld
Jackie-O-van RayBan
Jackie O zonnebril van Ray-BanAl jaren heb ik zonnebrillen van ongeveer € 10. Het voordeel is dat je er niet zo heel voorzichtig mee hoeft te doen. Het nadeel: je doet er niet voorzichtig mee en moet steeds een nieuwe kopen. Nu maar eens zo’n mooie, waar je ook nog eens goed door kunt zien, ook in plotselinge schaduw. Door de bijgeleverde brillenkoker kun je er ook voorzichtig mee zijn. Een heerlijk hebbeding deze bril.MEER INFO EN BESTELLEN
Jill Sander Sun

Al jaren staat dit op mijn lijstje. Zou ik het er dit keer niet op zetten, dan zijn ze verbaasd. Ik ben bijna door mijn voorraad heen, dus kom maar op …

MEER INFO EN BESTELLEN

Jill-Sander-Sun
Michael-Buble-To-be-Loved
To be loved van Michael Buble

Voor de romantische avonden dat ik samen met mijn liefje en een glas rode wijn op de bank zit, zou ik heel graag de CD van Michael Bubble willen hebben. De vraag is natuurlijk wel of de dochters tot zo’n aankoop overgaan. Het kopen van een CD is natuurlijk al tamelijk ouderwets, maar zij zijn niet zo gecharmeerd van die heerlijke klanken van Michael.

MEER INFO EN BESTELLEN

 


1 reactie

Helma Ketelaar -

Ja Sandra, onze kinderen worden groot. Leuk dat jij ook de zelfgemaakte kadootjes koestert. Dat gaat bij mij net zo. Die zijn me erg veel waard!

Reageer ook