Het is tijd om de kwaliteit van het leven van “ons” te verbeteren!


Het is tijd om de kwaliteit van het leven van "ons" te verbeteren!

Rond en na ons dertigste levensjaar krijgen wij vrouwen een "reality check". Dan gaan we nadenken en bedenken dat wij wellicht iets moeten gaan doen wat we "echt" leuk
vinden. Je hart volgen en niet meer alles aan de kant zetten voor anderen. Na een periode dat het helemaal niet zo lekker liep in mijn privéleven heb ook ik na mijn dertigste een reality check gehad. Met als resultaat… mijn onderneming
Spice Up Your Life!

foto_peggy.jpg

Als je werkt aan de kwaliteit van je leven werk je aan jezelf. Bij Spice Up Your Life beginnen wij met de krachten van elke vrouw  "haar sensualiteit, romantiek en passie!"

Vrouwen zijn geneigd de behoeftes en verlangens van anderen op de voorgrond te plaatsen en die van haarzelf te vergeten. Dit gaat helaas vaak ten koste van de romantiek, sensualiteit en passie in het leven. Spice Up Your Life gunt alle dames de mogelijkheid hierin verandering te brengen! Word weer bewust van je "krachten" en ontdek welk pittig accent jou leven wellicht nog verdient!

Onze website http://www.spiceupyourlife.nl/ vertelt je meer over onze activiteiten. Flaneer eens langs onze stijlvolle vrouwvriendelijk Love Shop. Of mag ik je een keer ontvangen op één van onze workshops?

Elke twee maanden bespreek ik hier op Damespraatjes een onderwerp waarmee wij vrouwen een start kunnen maken om onze sensualiteit, romantiek en passie een opkikker te geven en daarmee te werken aan de kwaliteit van ons leven. Ook zal ik hierbij een aanbeveling doen over welk product hierop eventueel een doeltreffende aanvulling kan zijn. De producten zijn te koop tegen vrouwvriendelijk prijzen, want wij vrouwen houden van.. koopjes!!


logospice_klein.jpg


Reageer ook