Het favoriete boek van …. Froukje de Both

froukje.jpg
Iedere maand interviewt Bookaccino.nl een bekende Nederlander over haar/zijn favoriete boek. Het begint inmiddels een leuke serie te worden waaraan Natasja Froger, Caroline Tensen en nu ook Froukje de Both aan hebben meegewerkt.

Froukje: "Mijn favoriete boek is momenteel (dat verschilt nogal eens) ‘1000 schitterende zonnen’ van Khaled Hosseini.
Ik heb het boek net gelezen tijdens mijn vakantie en ik ben er nog steeds van onder de indruk. Ik heb er zelfs een paar keer over gedroomd! Het boek beschijft het leven van 2 vrouwen in Afghanistan vóór, tijdens en ná het bewind van de Taliban, en de beproevingen die zij moeten doorstaan. Ik vond het af en toe zo heftig dat ik het even opzij moest leggen. Zijn vorige boek ‘de Vliegeraar’ was ook al indrukwekkend, maar dit was minstens net zo goed. Eigenlijk lees ik het liefst thrillers tijdens de vakantie, maar dit was voor mij een welkome afwisseling. Een aanrader!"

Lees verder op Bookaccino.nl

Lees over het favoriete boek van Caroline Tensen
Lees over het favoriete boek van Natasje Froger


Reageer ook