Het eerste online leescafe van Nederland opent haar deuren

nespresso.jpg
Bookaccino.nl is het online leescafé, waar je heerlijk kunt rondhangen om te lezen, muziek te luisteren en je koffie te drinken. Even ontspannen dus. Verder word je dagelijks op de hoogte gehouden van de koffie-hotspots, leuke boekenwinkels (waar ook ter wereld), nieuwe CD’s, boeken- en muziekrecensies, leuke prijsvragen, schrijfwedstrijden, koffierecepten en ga zo maar door.

Leuke acties
Lid worden van Bookaccino is gratis en met je lidmaatschap maak je iedere maand kans om een boek of CD te winnen. Zo verloot Bookaccino deze maand een aantal exemplaren van het boek  De Count Down van Xenia Kasper en ook een aantal CD’s van Gare du Nord

De Mannentester van Heleen van Royen
Als prachtige openingsstunt geeft Bookaccino kaarten weg voor de boekpremière van het nieuwe boek van Heleen van Royen, De Mannentester. Daarnaast zijn er gesigneerde exemplaren van de Mannentester te winnen.

Kletsen over boeken, koffie en muziek
Binnenkort zal Bookaccino.nl worden uitgebreid met een forum waar je heerlijk over boeken, koffie en muziek kunt kletsen. Het is al wel mogelijk om je eigen recensies te plaatsen.

Meld je gratis aan voor Bookaccino
Lid worden van Bookaccino is heel eenvoudig. Geef je op via het registratie formulier en je maakt altijd kans op leuke prijzen en komt in aanmerking voor leuke acties. Alles natuurlijk geheel vrijblijvend.

Meld je aan

mannentester_bookaccino.jpg


Reageer ook