Haute cuisine in eigen keuken

topkoks.jpg
Wil je net zo lekker koken als een topkok? Dan is Topkoks voor Thuiskoks nr. 3 echt iets voor jou.  52 bekende internationale en nationale topkoks, zoals Sergio Herman, Ramon Beuk, Herman den Blijker en Filip Claeys, onthullen een bijzonder recept voor een heerlijk en makkelijk te bereiden gerecht.

Stel een diner samen uit dit boek en je bent de culinaire held van de avond! En wat dit boek extra bijzonder maakt: met de aankoop van één boek doneer je 40 schoolmaaltijden aan een kind in Malawi. Die maaltijden kunnen worden verzorgd dankzij het schoolvoedselprogramma van het World Food Programme (WFP). Zie www.wfp.org. Vaak is die schoolmaaltijd het enige voedsel dat kinderen op een dag krijgen.

Voor de prijs hoef je het niet te laten: het boek kost slechts € 9,95. Het boek Topkoks voor Thuiskoks is bijzonder succesvol. Het is alweer de derde aflevering van de serie en er zijn er al meer dan 65.000 van verkocht: het best verkochte kookboek in Nederland. Inmiddels is er ook een Engelse en een Duitse editie verschenen.

Vijf lezers van Damespraatjes  ontvangen dit heerlijke boek:

Henny Zonneveld
Greetje Kloosterman
Marjanne de Vogt
Irma van der Waarde
Janet Bottenberg

Walter van Teeffelen
www.avantiproductions.nl

Bestel dit boek bij Bol.com

Bestelinformatie Topkoks voor Thuiskoks deel 1

Bestelinformatie Topkoks voor Thuiskoks deel 2

Nog veel meer leuke prijsvragen

Lees ook: Kookpraatjes


Reageer ook