Damespraatjes Damespraatjes

Hallo allemaal: ‘Opnames Luizenmoeder-film in september van start’

“Niets is raar, alleen maar heel bijzonder”, oh wat houd ik toch van de uitspraken van Juf Ank. Een paar weken geleden was ik een hapje eten bij Ron Gastrobar in Amsterdam. Hier klinken op de vrouwen wc fragmenten uit de Luizenmoeder door de speakers. Hilarisch! Zo leuk dat ik bijna een kwartier op de wc heb zitten luisteren en Ward zich afvroeg of alles wel goed ging. Ik ben dus wel klaar voor de langbeloofde Luizenmoeder-film. En het lijkt dat hij er nu echt gaat komen!

In september van start

Actrice Maaike Martens, die in de serie moeder Ursula speelde, zei in een interview met Radio 5 dat de opnames in principe in september van start gaan. In het geval van een tweede golf van corona-besmettingen in Nederland zouden de opnames opgeschort kunnen worden.

Meeste acteurs keren terug

“Ik kan niet wachten, iedereen heeft enorm veel zin”, zegt Martens over de film die door Ilse Warringa geregisseerd zal worden. Zo goed als alle acteurs van de serie keren terug. Een nieuwe toevoeging aan de cast zou actrice Beppie Melissen zijn, allen is nog niet bekend wie zij zal spelen.

Groot succes

In 2018 en 2019 werd De Luizenmoeder uitgezonden bij de NPO. De serie was een groot succes, maar toch besloot schrijver en acteur Diederik Ebbinge er de stekker uit te trekken.

Praat mee

Ben jij ook zo benieuwd naar de Luizenmoeder-film? Ik ga niet zo vaak naar de bioscoop, maar hier koop ik zeker een kaartje voor. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel!


Reageer ook