Guus Meeuwis stopt als coach bij The Voice

We kregen groot nieuws te verwerken toen we vanmorgen naar Evers staat op, op Radio538 zaten te luisteren. Guus Meeuwis stopt als coach bij The Voice en dit was dan ook zijn laatste seizoen. Guus zelf zegt er het volgende over: 

“Ik heb er ontzettend van genoten en ik heb echt een wereldtijd gehad, maar ik zit volgend jaar niet in de stoel. Als je The Voice goed wil doen moet je er voor de volle 100 procent voor gaan en dat gaat volgend jaar niet, omdat ik veel dingen zelf wil doen.”

Schermafbeelding 2017-02-17 om 09.26.58

Wat hij gaat doen? Zelf een nieuwe plaat maken en op tournee. Dit vraagt natuurlijk veel van hem en hierdoor wordt The Voice simpelweg wat teveel. Ook wordt er gespeculeerd dat Meeuwis de functie van ‘kroegbaas’ van De Vrienden van Amstel Live gaat vervullen. Momenteel doen Nick en Simon dit. “Het zou zomaar kunnen” zegt Guus hierover.

Vind jij het ook zo jammer dat Guus weggaat bij The Voice? Of heb je er niet zo’n problemen mee? Wij vinden het jammer, maar zijn ook benieuwd naar de chemie tussen de nieuwe stoelzitters van volgend jaar. Zeker weer kijken dus!


Reageer ook