Damespraatjes Damespraatjes

Gordon viel terug in drank- en drugsverslaving: “Had geen drank meer in huis, maar dan ga je toch zoeken”

In een eenmalig interview bij Shownieuws geeft Gordon een interview over hoe het het afgelopen jaar is gegaan. Na tien maanden helemaal clean te zijn geweest van drank en cocaïne, beleefde hij tijdens de corona lockdown een terugval. In het openhartige gesprek vertelt hij hoe dat ging en hoe het nu met hem gaat. 

Alles viel weg

“Corona brak uit, mijn bedrijven kwamen stil te liggen, de talkshow met Patty waar we al zes jaar mee bezig waren viel opeens weg”, vertelde hij. “Mijn therapie viel weg, de AA-meetings vielen weg. Ik had geen drank meer in huis, maar dan ga je toch zoeken”, vertelt de zanger tegen Shownieuws.

Dealer 

“Ik kon de deur niet uit naar de supermarkt. Dus ik heb de KLM-huisjes maar opengebroken, ik schaam me dood. Ik was diep teleurgesteld in mijzelf.” Ook belde hij een dealer om weer cocaïne te bestellen. “Je denkt: fuck it, de hele wereld zit thuis. Ik doe er niemand kwaad mee. Dat is vier dagen doorgegaan, ik verloor de controle weer.”

Herpakken

Gelukkig wist Gordon zich te herpakken. “Ik voelde me heel vies, dat ik mezelf weer verloren had. Dat wilde ik niet meer, ik wilde niet meer dat leven dat ik vroeger had”

Bekijk het hele interview met Gordon.

Openhartig

Wij vinden het knap dat Gordon zo openhartig over deze zaken kan praten. Veel mensen zouden zich schamen en het er niet over hebben, maar Gordon gooit het open en bloot op tafel. Daar heb ik respect voor. Ik wens Gordon heel veel kracht toe!

Volg jij ons al op Instagram? Hier geven we je een kijkje in ons privéleven en achter de schermen van Damespraatjes 🙂 

Damespraatjes Instagram


1 reactie

marga Stormezand -

Ik heb het boek over Gordon gelezen Een biografie van een entertainer. Goed boek, je krijgt echt een idee hoe Gordon is. Jammer van deze (tijdelijke) terugval. Vooral als je gelezen hebt hoeveel moeite hij heeft gedaan om van de drank en drugs af te komen.

Reageer ook