Glennis Grace niet bij laatste vijf in America’s Got Talent

Nederland heeft vermoedelijk nog nooit zo meegeleefd met een talentenjacht in het buitenland als met America’s Got Talent van dit jaar. Onze eigen Glennis Grace haalde de finale, maar vannacht werd duidelijk dat ze niet bij de top vijf zat.

Glennis trapte af met een duet met Bebe Rexha, de Albanees-Amerikaanse zangeres die in 2016 internationaal doorbrak met In the name of love, een samenwerking met Martin Garrix. Grace zong met Rexha het nummer Meant to be, dat de popzangeres begin dit jaar uitbracht.

https://youtu.be/exqt3_Pbm54

Van de tien finalisten bleven er vijf over die nog kans maakten op de overwinning.De illusionist Shin Lim werd na lang wachten uitgeroepen tot winnaar van het dertiende seizoen van America’s Got Talent. De goochelaar heeft hiermee 1 miljoen dollar gewonnen en krijgt een eigen show in Las Vegas.

Op haar Instagram-pagina schreef Glennis Grace kort voor de finale “Dit is een reis geweest die mijn leven heeft veranderd. Wat er in de komende uren ook gebeurt, America’s Got Talent heeft mij het podium gegeven dat ik nodig had om mezelf te laten zien in de Verenigde Staten.”

Bron: Nu.nl


Reageer ook