Gepeste Joshua Trump mag op speciale uitnodiging de State of the Union bijwonen en valt in slaap

Als je een achternaam met een publiek of bekend persoon deelt, is de kans groot dat je daar regelmatig opmerkingen over krijgt. ‘Familie van….?’ is een vraag die veel van deze mensen wordt gesteld nadat ze zich ergens hebben voorgesteld. De ene keer is dat leuker dan de andere keer. Voor wie het in ieder geval niet meer leuk was, is de 11-jarige Joshua Trump. Hij wordt al jaren gepest met zijn achternaam, die hij deelt met de president van de Verenigde Staten: Donald Trump.

Speciale gast

Om het jochie te steunen, besloot First Lady Melania Trump Joshua uit te nodigen als speciale gast tijdens het voorlezen van de State of the Union. Dit is het beste te vergelijken met de troonrede in Nederland en het is dan ook een moment waarop de hele wereld meekijkt.

Diepe slaap

Dat het voor het 11-jarige kind allemaal wat vermoeiend was, bleek toen Joshua tijdens de toespraak van President Trump in een diepe slaap viel. Het anti-Trump kamp op sociale media gaat helemaal los om het in slaap vallen van Joshua. “Joshua Trump is nu eens een Trump waar ik helemaal kan achter staan” en “wellicht is hij de slimste Trump” zijn allemaal posts die we op het internet terugvinden.

https://www.youtube.com/watch?v=_13dUq-Lkco

Erg om lachen

De speech begon om 21:00 uur ‘s avonds. We kunnen ons goed voorstellen dat het veel te laat was voor hem. Hoe dan ook: wij hebben er erg om gelachen. En de rest van de wereld ook.

Wat vind jij?

Wat vind jij van de beelden van het jongetje? Kan jij er ook zo om lachen? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig.


Reageer ook