Geheime vriendin Avicii schrijft emotionele brief aan haar vriend

Voor de buitenwereld hielden ze het nog even verborgen maar aan de foto’s te zien hadden de vorige week overleden Avicii en het Tsjechische model Tereza Kačerová een innige relatie met elkaar. Op Instagram schreef Tereza gisteren een lange emotionele brief aan Tim Bergling, zoals Avicii echt heette. Ook plaatste ze een compilatie van de mooiste foto’s van Tim, zichzelf en haar zoontje.

The brightest stars burn out the fastest.

Een bericht gedeeld door Tereza Kačerová (@terezakacerova) op

“Ik heb de afgelopen dagen gewacht om wakker te worden, gewacht op iemand die me zou zeggen dat dit een misselijke grap is, een vreselijke fout”, Kačerová kon het nieuws over het overlijden van Tim Bergling niet geloven en bijna een week later begint het nieuws door te dringen. “Ik denk dat het idee dat ik je nooit meer zal zien nu pas begint door te dringen.”

Tereza was er altijd op gebrand om hun relatie buiten de schijnwerpers te houden, omdat ze wilde dat het alleen van hen was en geen behoefte had aan alle publiciteit. “Maar ik heb altijd gedacht dat wanneer ik het met de rest van de wereld zou delen, dat ik zwanger zou zijn van ons kind.”

Foto van Tereza boven het artikel is van haar Instagram. Wil je de volledige brief lezen dan kan dat hier: lees volledige brief op Instagram.


Reageer ook