Flipbook: je eigen filmcreatie in boekvorm

flipbook1.jpg
Via Flipbookprinter.com kan iedereen zijn eigen digitale filmpjes uploaden en er een mini-stripboek van maken. Wie zijn vinger langs het boekje ‘flipt’ speelt het beeldfragment af – op papier. Leuk als gift, fijn als souvenir, handig als instructiemateriaal. Oplage vanaf 1 stuk, voor EU 13,95. Damespraatjes sprak met Ingeborg van der Eijk, oprichtster van Flipbookprinter.com en mag drie flipbookjes weggegeven. Lees onderdaan dit artikel of jij de winnaar bent.

Ingeborg van der Eijk, expert op het gebied van technologische ontwikkelingen voor de consumentenmarkt en oprichter Flipbookprinter.com: "Videogebruik neemt zowel op de zakelijke als de particuliere markt enorm toe. Er is meer en goedkopere apparatuur beschikbaar – denk aan de iPhone en de flipcamera – en het beeldmateriaal is ook makkelijker met anderen te delen, bijvoorbeeld via Youtube. De Flipbooks zijn een vernieuwende manier om het digitale beeld om te zetten in boekvorm. Als instructiemateriaal, maar ook om bijzondere momenten op een speciale manier vast te leggen of iemand iets aardigs te geven."

Fungadget voor de digimens van nu
Voor digitale foto’s en ander niet bewegend beeld zijn er al vele leuke toepassingsmogelijkheden op de markt. Van kalender tot tas, van fotoboek en t-shirt tot gepersonaliseerde ansichtkaart. Flipbookprinter.com is de eerste in Nederland waar je je eigen filmpjes in boekvorm kan omzetten; op een speciale manier gebonden zodat het eindeloos te bekijken is. De ideale lengte van een beeldfragment voor een Flipbook is tussen de 6 en 12 seconden. Een bestelling is binnen twee weken geleverd. Oplage is vanaf 1 stuk (formaat 10×5,5 cm), voor  EU 13,95 op Flipbookprinter.com .
Ook te volgen via Twitter: @flipbookprinter

Bekijk een filmpje van het boekje

Damespraatjesactie: win zo’n boekje
damespraatjes.nl mag drie boekjes weggegeven.
De vraag was "waar zou jij zo’n boekje van willen maken"

De winnaars zijn:

Jose Looijs: "Ik zou een flipbook willen maken voor onze vrienden Andre en Victoria. Zij gaan in december trouwen en wij zijn gevraagd hun ceremoniemeesters te zijn… erg leuk!! Zo’n flipbook zou een super origineel kado zijn!"

Sandra Beekman: "Ik zou een flipbook maken over mijn 30e verjaardag (dit jaar) gevierd met de hele familie in New York.
Geweldige ervaring. Over deze mooie week zou ik een flipbook maken en die aanbieden aan mijn ouders"

Patricia van Moorsel: "Ik zou een flipbook willen maken voor mijn man.
We hebben net een flinke verbouwing achter de rug van 8 maanden en mijn man heeft zelf veel gedaan…het lijkt mij dan ook geweldig om een flipbook te maken van voor de verbouwing en dan hoe het nu is geworden.
Het is echt zo.n verschil en ik weet zeker dat hij dit erg leuk gaat vinden."

Met de prijswinnaars wordt contact opgenomen.

Nog meer prijsvragen


Reageer ook