Damespraatjes Damespraatjes

First Dates barman Victor weer vrijgezel: “Geen summer of love achter de rug”

Kijk jij ook altijd graag naar het programma First Dates? Ik kan er niet genoeg van krijgen en smul heerlijk van de dates, de soms ongemakkelijke gesprekken en natuurlijk barman Victor. Volgens mij ben ik niet de enige die dol is op Victor… Al sinds zijn debuut op de televisie laat hij menig hart smelten. Tot nu toe was Victor altijd ‘off limits’; hij had immers een relatie. Deze is nu voorbij en dat geeft heel veel vrouwen hoop. Maar is Victor zelf wel op zoek naar een nieuwe relatie? 

Uit elkaar gegroeid

Na een relatie van drieënhalf jaar is de relatie tussen Victor en zijn vriendin ten einde. “Mijn ex en ik hebben veel met elkaar meegemaakt, ook omdat zij MS kreeg. Maar dat is niet de reden dat het voorbij is tussen ons. We groeiden uit elkaar”, vertelt hij. Ondanks dat Victor nu single is, is hij nog niet aan het daten geslagen. “Desondanks heb ik geen summer of love achter de rug. Ik heb nog geen zin om te daten”, zegt Victor. Hij heeft nog geen behoefte aan een nieuwe vrouw.

Sterkte

Wij wensen Victor en zijn ex heel veel sterkte! Een break-up is altijd vervelend 🙁 Had jij ook altijd al een stiekeme crush op Victor? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel.


Reageer ook