Damespraatjes Damespraatjes

Ferry Doedens openhartig over OnlyFans-account: “Beetje naïviteit, beetje dom”

Een cocaïneverslaving, ontslagen bij GTST, weer aangenomen bij GTST en vervolgens weer ontslagen… Het is niet rustig geweest rondom Ferry Doedens de afgelopen jaren. Sinds een aantal weken is hij wéér veel in het nieuws, dit keer vanwege seksuele filmpjes op het platform OnlyFans. Hij zat dinsdagavond aan tafel bij Jinek en vertelde openhartig over zijn content op het platform. 

Heel wat geld

OnlyFans is een platform waarbij fans zich tegen betaling op de seksuele content van een bekend persoon kunnen abonneren. Deze bekende persoon ontvangt een bepaald bedrag en plaatst in rui daarvoor spannende foto’s en video’s. In korte tijd waren er flink wat bekende mensen die er heel veel geld aan hebben verdiend, waaronder bijvoorbeeld actrice Belle Thorne. Ferry Doedens raakte geïnspireerd en maakte ook een profiel aan.

Nieuwsgierig persoon

Het OnlyFans-account van Doedens werd uitgebreid besproken via diverse media. Wij hebben besloten er nog even niks mee te doen, totdat Doedens er zelf een statement over naar buiten zou brengen. Dat heeft hij nu gedaan. Aan tafel bij Jinek zegt hij: “Ik heb een OnlyFans-account aangemaakt omdat ik van nature best wel een nieuwsgierig persoon ben”, zegt de acteur.

Geen zekerheid

Doedens startte zijn account na het ontslag bij GTST. “Na de hectiek met Goede Tijden, Slechte Tijden was er geen zekerheid”, legt Ferry uit. “k heb er toen een filmpje op gezet onder mijn eigen naam, maar wel Nederland, België en Duitsland geblokkeerd.” De blokkade was onsuccesvol en al snel ging zijn content ook rond in Nederland. “Beetje naïviteit, beetje dom. Toen zag ik dat de subscriptions omhoog gingen en heb ik er nog een filmpje opgezet.”

Nog steeds trots

Na het uitlekken van zijn filmpjes merkte Doedens dat ook zijn omgeving het wist. “Ik kreeg op een gegeven moment van familie en vrienden: Fer, er gaat een filmpje van je rond.” Hij heeft het vervolgens zelf tegen zijn moeder verteld. “Mijn moeder is nog steeds trots op me en zei meteen: haal dan maar het beste eruit.”

Veel lol

“We leven in een liberaal, tolerant land en we doen alsof we alles tolereren, maar laten we het dan echt open gooien en niet zo preuts doen”, zegt Doedens. Hij is voorlopig niet van plan om zijn account op te heffen. “Ik moet zeggen dat ik er ook best veel lol in heb. Het is een leuke boterham. Ik kan er goed van leven”, aldus Doedens.

Lekker ondernemen

Op Twitter krijgt Ferry veel lof van kijkers. “Wat een puur en eerlijk gesprek”, “lekker ondernemen” en “een verrassend mooi en gevoelig gesprek”, is slechts een handgreep uit de positieve Tweets naar aanleiding van de uitzending.

Bekijk het fragment hier.

Op respectvolle wijze meepraten over dit artikel? Dat kan in de reacties onder dit artikel. 


Reageer ook