Fashion Secrets video met Leontine Borsato

Leontine Borsato Shoeby
Onlangs vond in Hotel V in Amsterdam de officiële aftrap plaats van de ‘Fashion Secrets’ campagne van Shoeby in samenwerking met Leontine Borsato. Mieke van Deursen, oprichtster van Shoeby, kondigde de lancering van de campagne aan onder toeziend oog van een verscheidenheid aan fotografen en journalisten. Ook topstylisten Leco van Zadelhoff en Bastiaan van Schaik waren van de partij. Gedurende de komende vier weken wordt de reeks met acht filmpjes via online kanalen verspreid door heel Nederland.

Primeur van videoserie ‘Fashion Secrets’
De trailer van de ‘Fashion Secrets’ campagne, die een tipje van de sluier oplicht, stond al een tijdje online maar vanaf vandaag is de primeur van de ‘Fashion Secrets’ video van Leontine en Shoeby gelanceerd. Zie hier de eerste video, waarin Leontine onmisbare zomer basics showt.

In de ‘Fashion Secrets’ video’s deelt Leontine haar fashion tips & tricks aan de hand van de lente-zomer collectie van Shoeby, ter inspiratie voor iedere Nederlandse vrouw. De ‘Fashion Secrets’ variëren van advies over het dragen van de juiste accessoires tot het samenstellen van de ultieme beach look.Tijdens de kick-off gistermiddag zijn vier make-over winnaressen onder handen genomen door een vakkundig Shoeby styling team. Aan het einde van de dag vertrokken de prijswinnaressen met een totaal nieuw aangemeten Shoeby summer look.

Leontine Borsato Fashion Secrets


Reageer ook