Ex-man Barbie weer gelukkig met nieuwe vrouw

Na alle vervelende verhalen rondom Samantha de Jong (Barbie) en haar familie, is het eindelijk weer tijd voor wat mooi nieuws: Michael, de ex-man van Samantha, heeft een nieuwe vriendin. De 22-jarige dame heet Naomi en komt uit Haarlem. In de stoel van Diana Gabriels werden ze geïnterviewd en vertelden openhartig over hun prille liefdesgeluk en hoe het nu met Samantha gaat.

Uit elkaar

Michael en Barbie zijn al een tijd uit elkaar, maar gelukkig hebben de twee nog contact. Dit vooral over de kinderen en minder over elkaar. Toen Barbie vorige maand in het ziekenhuis werd opgenomen vanwege ernstige psychische problemen vloog Michael direct vanuit zijn woonplaats in Spanje naar huis om er voor de kinderen te zijn. Een goede vader dus!

Nieuwe vriendin

Nieuwe vriendin Naomi is dol op de kinderen van Michael en helpt zelfs al flink mee in de verzorging. En dat is niet alles! Naomi gaat binnenkort met Michael mee naar Spanje om te kijken hoe ze het daar vindt. Wie weet dat ook zij naar het zonnige zuiden verhuist. Wij wensen ze in ieder geval alle geluk toe!

Bekijk het hele interview

Michael en Naomi zaten in de stoel bij Diana Gabriels. Bekijk het interview hier!

Hoe denk jij hierover? 

Ben jij ook zo blij voor Michael? Of vind je het wel heel snel na alle vreselijke gebeurtenissen rondom zijn ex. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. We zijn heel benieuwd!


Reageer ook