Erotiek met een knipoog

 

ladiesnightlogoduck.jpg
Nog niet zo lang geleden organiseerden we avondjes rond Tupperware,  cosmetica en lingerie.  Tegenwoordig gaan dames nog een stapje verder. Damespraatjes interviewde Yvonne Ubbink, medeoprichtster van Ladies Night Homeparties.

Volgens de peilingen heeft een groot deel van vrouwelijke bevolking één of meerdere seksspeeltjes in het nachtkastje liggen. En dus werd het tijd voor iets ondeugender. Onder het genot van een drankje en hapje met vriendinnen onder elkaar, geeft de consulente een presentatie op het gebied van erotische artikelen. Ja, het is weer eens wat anders…


Yvonne hoe is jullie bedrijf ontstaan?

"Met wat vriendinnen kwam ik op een nazomerse avond bij elkaar en daar kwamen we tot de conclusie dat we een stukje gezelligheid misten in de markt. Een soort moderne Tupperware-avond voor en door vrouwen, waarbij vriendinnen een mooi excuus zouden hebben om zonder de mannen samen te komen. Een concept waarin een gezellige avond voorop zou moeten staan met vrouwvriendelijke (soft) erotische artikelen en gadgets, gepresenteerd door gezellige consulentes met know-how en humor. In september 2004 hebben we vervolgens Ladies Night Homeparties opgericht. Eerlijk gezegd hadden we toen geen idee om te groeien. We startten met 2 consulentes. Dat werden er al snel vier, acht enzovoorts. Het concept sloeg enorm aan. Naar 92 enthousiaste consulentes die op dit moment door het hele land homeparties met erotische producten geven. "

Wie behoort tot jullie doelgroep?

"Wij richten ons op de nieuwsgierige en moderne vrouw. Mannen zijn -helaas- niet toegestaan. We hebben wel producten voor de mannen, maar deze moeten toch echt door hun vrouw worden aangeschaft. Naast deze producten en die voor de vrouw, verkopen wij diverse producten waaraan je vooral samen plezier beleeft. Ik denk bijvoorbeeld aan de vibrerende cockrings ….. hélemaal hot in deze tijd, of ons spel, waarmee je een geweldige avond met je beste vriendinnen en vrienden kunt beleven."

plaagpakketuitsnede.jpg

Waarom een homeparty, men kan tegenwoordig alles op erotisch gebied via internet kopen?

"Een Ladies Night Homeparty is niet een concept dat zich richt op enkel verkoop, maar ook een garantie voor een topavond met je vriendinnen. Onze gasten kunnen, naast het luisteren naar en uitwisselen van leuke anekdotes en wetenswaardigheden, alle producten zien, voelen, proeven en "droog" proberen want we houden het wel netjes bij Ladies Night. Dit werkt zeker in ons voordeel, want in een winkel ga je  niet bij 50 producten vragen of er misschien even batterijen in mogen. Ook wanneer je iets via internet bestelt, moet je maar afwachten of je krijgt wat je ervan verwacht had en met welk gezicht de postbode het komt afleveren. De pakketjes van de bekende erotische postorder bedrijven zijn n.l. echt wel bekend bij TNT Post. Als men op onze parties trouwens ergens op selecteert dan is het wel op geluid…..of beter gezegd op het ontbreken daarvan. Op onze parties kan het allemaal uitgebreid getest worden! Bovendien hebben we het beste garantie beleid in onze branche, want ook defecte, gebruikte artikelen ruilen we binnen de garantie termijn om. We staan n.l. helemaal achter onze producten en vinden dat onze gasten ten allen tijde een goed functionerend product dienen te ontvangen. Dat is op internet, bij postorder bedrijven én bij sexshops minder goed geregeld. Met 50.000 tevreden gasten in de afgelopen 3 jaar hebben wij ons natuurlijk met onze eisen wat betreft kwaliteit bij de producenten hard kunnen maken voor een uniek retour beleid. 

Ik kan me voorstellen dat het voor sommige vrouwen een beetje eng is.

"Ja dat klopt, maar dat schatten de consulenten goed in, zij zijn zéker geen nymfomanen of over the top porno actrices die altijd maar met sex bezig zijn. Nee, het zijn allemaal hele spontane, toegankelijke dames, met ruime kennis van onze producten, zodat ze altijd een optimaal advies kunnen geven. En nogmaals, het Ladies Night concept is meer dan verkoop.  We staan voor een stijlvolle presentatie en dito producten. We proberen het vooroordeel van ranzige artikelen in louche zaken in dito steegjes weg te nemen. Erotische artikelen zijn ons inziens n.l. tegenwoordig heel geschikt om een relatie spannend te maken of te houden. Wij merken dat de gezelligheid van de avond en de openheid tijdens zo’n avond vrouwen ertoe beweegt om wellicht voor het eerst een erotisch artikel aan te schaffen, al dan niet op aanraden van haar vriendinnen. Wat het zeker ook minder eng maakt is de wijze waarop de consulente haar presentatie opbouwt. De presentatie wordt n.l. heel rustig opgebouwd met wat onschuldige artikelen zoals een massagevoorwerp voor op het hoofd, de zogenaamde prikkel, massageolie, glijmiddel en de vibrerende eendjes. Daarna komen de meer gedurfde artikelen,  zoals de blinddoek, het plaagsetje met de met nepbont gevoerde handboeien,  vederlichte kwastjes en vibrators in allerhande kleuren, vormen en maten. En dat werkt op de lachspieren! Vibrators in de vorm van een olifant, rups dolfijn, etc.,  je kunt het zo gek niet bedenken. Maar alles is vrouwvriendelijk en stijlvol. Anders is het bij voorbaat al niet geschikt voor ons assortiment."

Klopt het dat jullie inmiddels een eigen productielijn hebben?
"Wij hebben inmiddels diverse eigen producten die alleen verkrijgbaar zijn op Ladies Night Homeparties en niet in winkels. Een echte topper is de Ladies Glide…..een massage en glijmiddel in één. Slecht één druppeltje heb je nodig voor een superglad resultaat.  We hebben een glijmiddel met After Eight smaak en ons nieuwste product is een glijmiddel met dropsmaak ….. Hollandser kan het niet, toch? Verschillende keren per jaar wordt het assortiment in het presentatie pakket aangepast. Zo is er altijd wel weer veel nieuws te bestellen. We hebben vrij veel vriendinnengroepjes die om de paar maanden bij elkaar komen, en wij zijn er trots op dat Ladies Night daar inmiddels bij hoort.


Verder hebben we luxe tegoedbonnenboekjes voor de man en de vrouw met daarin 25 spannende opdrachten om de relatie speels te houden of te maken. Dit scoort altijd goed als kado artikel. Dat is weer eens iets anders dan een bosje blommen. Verder zijn we nog altijd trots op ons zelf uitgebrachte spelletje "OEPS": een soort truth or dare spel met vragen en opdrachten bedacht door gasten van Ladies Night Homeparties."

Heb je nog een goede tip voor de lezeressen van Damespraatjes?

Zet je schroom opzij en nodig je vriendinnen uit voor een gezellig avondje. Ik ben ervan overtuigd dat je een heel leuke en door onze consulente stijlvolle avond tegemoet gaat waar nog lang over nagepraat en van genoten (!) zal worden. En wat ons bedrijf aangaat: we zijn nog lang niet uitgedacht en gaan door met het verder uitbreiden van ons productassortiment .

Wil je een party boeken, kijk dan op  www.ladies-night.nl of bel 0316-596600 of
e-mail: [email protected]


Reageer ook