Damespraatjes Damespraatjes

Elise ‘Danielle’ Schaap reageert op teleurgestelde Undercover kijkers: “Blij dat ik er überhaupt in zat”

Een paar maanden geleden kregen mijn man en ik de tip om Undercover te gaan kijken. Het zo de beste Nederlandse serie ooit gemaakt zijn én ik moet zeggen dat het alle verwachtingen overtrof! Ferry en Danielle sloten wij in ons hart en we waren dan ook in extase toen we hoorden dat er een nieuw seizoen én een film uitgebracht gingen worden. Niet alleen wij waren blij en benieuwd naar het tweede deel. Een grote groep fans zat elke zondagavond voor de televisie. Maar helaas viel het veel van hen wat tegen…

Vlaamse paardenranch

In het tweede seizoen draait alles om een undercover-actie op een Vlaamse paardenranch. Zonder al te veel te onthullen, blijkt al snel dat Ferry en Danielle slechts sporadisch in beeld zijn. En dat vinden veel fans van het eerste seizoen hartstikke jammer! Persoonlijk heb ik best genoten van het tweede seizoen, maar ik moet eerlijk bekennen dat ook ik meer van Frank Lammers (Ferry Bouman) en Elise Schaap (Danielle Bouman) had willen zien.

Opgelucht dat het voorbij is

Op Twitter verschenen er veel tweets van teleurgestelde kijkers. “Undercover deel twee: een soort van opgelucht dat het voorbij is. Als er een deel drie komt, graag wat meer Frank Lammers en vrouw. En Anna Drijver uit de dood laten herrijzen, lukt dat?”, schrijft Rob. En Soufian zegt: “Jammer dat in het slot Ferry totaal niet voorkwam. Ik geef dit seizoen een 6 terwijl ik de eerste geweldig vond. Jammer Netfilix.”

Reactie Elise Schaap

Elise Schaap is door RTL Boulevard naar een reactie gevraagd. Ik was blij dat ik erin zat überhaupt”, zei ze tegen RTL Boulevard. “Toen we drie jaar geleden begonnen aan seizoen 1, was het idee: dit is een case en seizoen 2 gaat mogelijk over iets heel anders. Dus ik vond het een hele grote verrassing dat wij er nog doorheen verweven waren. Sommige mensen waren teleurgesteld en anderen vonden het fantastisch. Ik ben het eens met die laatste groep, ik vond mijn Vlaamse collega’s weergaloos.”

Praat mee

Wat vond jij van het laatste seizoen van Undercover? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel.


Reageer ook