Een derde mannen dumpt te dikke vriendin

een_derde_mannen_dumpt_dikke_vriendin.jpeg
Stomme conclusie van een Brits onderzoek. Als je een slecht humeur hebt zou ik niet verder lezen. Een derde van de Britse mannen zegt hun vriendin aan de kant te zetten wanneer zij te dik wordt. Dat blijkt uit een rondvraag van My Voucher Codes onder ruim 1600 mannen en vrouwen. Goed. Oppervlakkige mannen deden mee aan dat onderzoek. Of het is slechts stoere praat natuurlijk.

"Sommigen willen misschien geloven dat schoonheid van binnenuit komt," schrijft de Britse Metro zaterdag. "Maar in 36 procent van de gevallen verandert de man toch echt van koers wanneer zijn vriendin aankomt." Een troost; vrouwen moeten zo’n 20 kilo aankomen voordat een man bij zijn vrouw weggaat. Met een paar kilo meer of minder neemt de Britse man haar wel zoals ze is. Vrouwen zijn wat milder. Slechts één op de tien dames geeft aan de benen te nemen als haar man in omvang toeneemt.

Uiterlijk is belangrijk in de relatie, maar lekker eten ook. “mensen in een relatie hebben weleens de neiging wat meer te eten.” Het gewicht zit vrouwen doorgaans dwars. Driekwart van de vrouwen maakt zich zorgen om wat ze weegt. Misschien heeft dat wel te maken met het feit dat een op de vijf ondervraagde mannen zijn vriendin graag wat slanker ziet.

Slecht nieuws voor vrouwen die aangekomen zijn en een vriend hebben. Of is het alleen stoere praat van die Britse mannen? Ik kan me niet voorstellen dat zoveel mannen daadwerkelijk hun vrouw of vriendin dumpen. Zijn jullie weleens aangesproken op je gewicht door je vriend of man? Of heb je weleens meegemaakt dat je partner het uitmaakte vanwege je gewicht?

Bronnen: prfire.co.uk en Nu.nl

Valtaf.nl


Reageer ook