Duitse pers: “Was ist mit deinem Gesicht passiert, Sylvie?”

Eerlijk gezegd zou ik op een ochtend wakker willen worden en er een dagje zo mooi uit willen zien als Sylvie Meis. Zelfs op een dag dat de Duitse pers zich afvraagt wat er met haar gezicht is gebeurd. Ook dan is zij wat mij betreft nog steeds prachtig.

“Dat kan Sylvie Meis nooit zijn”

Hoe mooi ik haar ook vind, toch was haar bezoekje aan een basketbalwedstrijd van de Hamburg Towers aanleiding om op social media te speculeren of zij misschien een botox behandeling heeft ondergaan. Volgens fans zag ze er niet uit zoals ze er normaal uitziet. Ze zou een stijve gelaatsuitdrukking hebben en een rimpelvrij voorhoofd. “Sylvie, wat is er met je gezicht gebeurd?” Iemand anders schreef op Instagram: „Dat kan Sylvie Meis nooit zijn.”

Waarom niet?

Op Telegraaf.nl lazen we dat Sylvie in principe niet afwijzend tegenover botox staat. “We worden allemaal ouder, dus als je op die manier net een beetje mooier ouder kunt worden: waarom niet? (…) Als je jezelf mooier vindt en gelukkiger bent met een paar prikjes, dan moet dat toch kunnen?” En nu vragen de Duitse en de Nederlandse pers zich af of Sylvie de prikjes heeft laten zetten!

Lees ook: Eline’s man heeft het opeens over een botoxbehandeling

Continu beoordeeld

Na het lezen van de berichtjes in de kranten over het gezicht van Sylvie bij de basketbalwedstrijd in Hamburg besluit ik toch maar liever niet wakker word als Sylvie. Niet omdat ze niet mooi is of aardig. Maar het lijkt me vreselijk om continu beoordeeld te worden op je uiterlijk! Dan maar gewoon als Sandra door het leven :-).

Wil je de foto zien waarover gesproken wordt: Lees dan het artikel op de Telegraaf.

Foto boven dit artikel: Instagram Sylvie Meis

 


Reageer ook