Droombaan: Disneyland Parijs zoekt prinsen en prinsessen voor in het park!

Over een paar weken vlieg ik samen met mijn vriend en dochtertje naar Florida. Een droomvakantie, als je het mij vraagt. We hebben ervoor gekozen niet in het drukke (en dure!) Miami te gaan zitten, maar verblijven in een schattig plaatsje daar 2 uur rijden vandaan. Ik kan het iedereen aanraden, want het scheelt bakken met geld. Vooral als je ook nog eens buiten de vakanties om gaat. Je gelooft het bijna niet, maar dit was goedkoper dan het huren van een huis in Frankrijk! 

De magie van de prinsessen

Maar goed. We gaan natuurlijk niet alleen naar Florida omdat we zo’n lekker dealtje vonden. We willen ook heel graag met Sophia naar Disney World Orlando. Hier ben ik als kind een keer geweest en op de een of andere manier heb ik er nog steeds de meest mooie en levendige herinneringen aan. Ward en Sophia zijn er nog nooit geweest, dus dat maakt het alleen maar mooier. Wat ik van het hele park nog wel het meest geweldige vind, is de magie die je daar bijna kunt proeven. De gebouwen, de muziek, de attracties en natuurlijk: de prinsen en prinsessen.

Open auditie

Als jong meisje leek het mij altijd het mooiste beroep, prinses zijn in een Disney park. Lijkt het jou ook zo geweldig of ken je iemand die het geweldig zou vinden, dan heb ik goed nieuws. Disneyland Parijs is namelijk op zoek naar mensen die de rol willen aannemen.

De eisen zijn als volgt:

  • Je moet redelijk kunnen dansen
  • Minimaal 18 jaar oud zijn
  • Frans en/of Engels spreken
  • Tussen de 137 en 192 lang zijn
  • Beschikbaar zijn om tussen oktober 2019 en maart 2019 te beginnen

Op 22 september om 10:00 uur vindt in Amsterdam de open auditie plaats. Benieuwd naar de rest van de informatie? Dat kan je op de website van Disney vinden.

Ga jij meedoen?

Wauw, ik zou dit zo graag willen! Toevallig zijn de audities vlak bij mijn huis, dus ik zou even een kijkje kunnen gaan nemen… Ik ben heel benieuwd of één van onze lezeressen auditie gaat doen.

Lijkt het jou leuk? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig. 


Reageer ook