Dochter prins Constantijn reageert op kritiek diploma: “Denk even na”

Wat een gekke tijd moet het zijn om je middelbare schooldiploma te behalen. Als ik terugkijk op de tijd dat ik mijn middelbare school afrondde, denk ik aan feestjes, feestjes en nog eens feestjes. En dat was dik verdiend! Want al mijn vrienden, vriendinnen en ik hadden jarenlang hard gewerkt om dat papiertje eindelijk in ontvangst te mogen nemen. De examenleerlingen van dit jaar zullen dat helaas niet op deze manier kunnen vieren. Hopelijk kunnen ze dat op een later moment dubbel en dwars inhalen!

In het nieuws

Eén van deze examenleerlingen is gravin Eloise (17 jaar). Ze is de oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien en behaalde vorige week haar vwo-diploma. Een mooie prestatie, waar ook op nieuwssites zoals nu.nl aandacht aan wordt besteed.

Nare reactie

Helaas waren (er zoals altijd) ook nu weer mensen die een ander het geluk niet lijken te gunnen. Zo reageerde iemand onder het artikel: “Dit interesseert niemand. Er zijn duizenden leerlingen die tenminste echt hard geschoffeld hebben en uit eigen kracht dit diploma gehaald hebben. Ze hebben allemaal in deze familie universiteit gehaald, maar je ziet ze in de praktijk nooit een functie of baan op universitair niveau hebben. Dat bewijst al dat dit alles nep is.” Tja… Niet echt een vriendelijke reactie en naar mijn idee is het ook nog eens onjuist.

eloise-insta

Denk even na

Waar de koninklijke familie er niet om bekend staat op dit soort reacties te reageren, doet gravin Eloise dat nu wel. “U heeft het over een zeventienjarig meisje. Denk even na voordat u dit soort woorden plaatst” schrijft ze in een Instagram Story.

Meepraten over dit artikel? Dat kan in de reacties onderaan de pagina. 

foto’s in artikel: Instagram Eloise


Reageer ook