Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de mooiste kleurrijke outfits voor deze zomer (MET KORTINGSCODE + GIVEAWAY)

De terrassen gaan weer open, het vaccineren is behoorlijk op gang en stiekem kijken wij al reikhalzend uit naar een heerlijke zomer. Officieel gaat de zomer natuurlijk pas op 21 juni van start, maar we weten zeker dat het zomerse weer al eerder gaat losbarsten. Na maanden van lockdowns, binnenzitten en het thuis gezellig maken, is het ein-de-lijk weer tijd om weer buiten te genieten. Dus hoppa: hang je kast weer vol met kleurrijke zomer outfits, zet je hoogste hakken klaar en bereid je voor op de mooiste zomer sinds jaren!

Vanuit allerlei hoeken hoor ik dat de zomer van 2021, weleens de nieuwe Summer of Love zou kunnen worden. Of dat ook écht gaat gebeuren is natuurlijk nog helemaal niet zeker, maar dat maakt het allemaal des te leuker als het zo zou zijn. Mentaal en fysiek ben ik mij er in ieder geval al flink op aan het voorbereiden. Nu wat extra sporten, zodat ik op en top lekker in mijn vel zit als we weer naar een beachclub mogen. En natuurlijk al heel veel weekenden vrij-blokken voor hete zomermiddagen op de boot.

Overdag en ’s avonds

Op dat soort mooie dagen draag ik het liefste een kleurrijk jurkje. Bij die mega hete dagen een jurkje dat boven de knie valt, op een zachte lentedag kies ik voor een half-lange of zelfs maxi-jurk. Overdag combineer ik het met een mooi sandaaltje en een lekkere staart in mijn haar, ’s avonds wissel ik de sandaal om voor een pump en gooi ik mijn haren los. Een mooie jurk wil ik zowel overdag als ’s avonds aankunnen, hier houd ik bij het shoppen dan ook rekening mee.

Fijne materialen

Een merk dat honderd procent aan mijn ‘summer outfit eisen’ voldoet, is ZILCH. Wat ik zo fijn aan het merk vind, is dat ze waanzinnig vrolijke outfits in heerlijke kleurtjes hebben. Daarnaast -en dat vind ik misschien nog wel belangrijker- zijn alle items gemaakt van stoffen die ook op een hete zomerdag nog prettig aanvoelen. Denk aan het van nature hypoallergene en antibacteriële bamboe. Maar ook items viscose, katoen en mengsels van deze comfortabele materialen kan je bij ze op de kop tikken.

Summer of Love-proof

Ik kan hier natuurlijk heel uitgebreid vertellen waarom ik de items zo mooi vind en de materialen zo fijn, maar je kunt dit zelf natuurlijk veel beter beoordelen. In dit artikel hebben we daarom lekker veel kleurrijke inspiratie-foto’s toegevoegd. Hoe beeldig zijn al deze outfits? Helemaal Summer of Love-proof toch?

Kortingscode en giveaway

Met kortingscode ‘DAMESPRAATJES’ ontvang je t/m 31 mei 2021 exclusief 10% KORTING op de gehele ZILCH collectie*! Bij je bestelling krijg je nu ook een vrolijke bloemenbroche cadeau. Leuk om cadeau te geven aan je moeder (of gewoon aan jezelf). Wil je hier gebruik van maken? Kijk dan op Zilch.nl.

Wij kunnen niet wachten tot de zomer losbarst. Jij ook? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.

*deze actie is geldig t/m 9 mei 2021 op de webshop van Zilch. Is niet geldig in combinatie met andere acties of in de brandstores.


2 reacties

Yvonne W -

Wat een stijlvolle, vrolijke kleding! Kan niet wachten tot de zomer losbarst… Ik ben echt wel klaar met de frisse dagen vol regen en druilerigheid!

Lotte -

Jaaaaaa! Kom maar door met de zomer! Vandaag al erg blij geworden van de zonnestralen, maar het mag nog ietsje warmer graag 😊☀️

Reageer ook