Dit zijn de gekste diëten waarmee filmsterren afvielen voor een rol

Afvallen. Wat zou ik het graag willen, maar wat is het elke keer lastig. Ik probeer mezelf wijs te maken dat ik de aanleg heb om dik te worden, maar volgens mij is daar niks van waar. Ik eet gewoon teveel. Maar hoe lastig moet het zijn als je acteur of actrice bent! Voor hun filmrollen moeten ze vaak in korte tijd enorm afvallen en kiezen soms de gekste methodes.

Anne Hathaway

Voor haar rol is Les Misérables moest de prachtige Anne Hathaway flink afvallen, 15 kilo maar liefst. De eerste 4,5 kilo verloor ze door een cleanse en de laatste 10,5 kilo door het eten van twee plakjes gedroogde havermout-pasta per dag. Heel heftig dus. Niet voor niks gelukkig, want Anne won wel een Oscar!

oat-1178447_960_720

Christian Bale

Christian Bale is een geweldig acteur die zich altijd enorm inleeft in zijn rollen en er alles aan doet om zo voorbereid mogelijk op de set te verschijnen. Zo ook voor zijn film The Machinist. Hij verloor hiervoor ruim 27 kilo in 4 maanden tijd door alleen één kop zwarte koffie met een appel of een blikje tonijn te nuttigen.

coffee-386878_960_720

Mathew McConaughey

In Dallas Buyers Club speelt onze favoriete acteur een Aids-patient. Hiervoor moest hij heel wat kilo’s verliezen, 18 op precies te zijn. Wat hij at op een dag? Twee gebakken eiwitten, een klein stukje kip en een klein bakje pudding. Hij mocht daar twee blikjes cola light bij drinken. Niet veel dus…

eggs-1265072_960_720

Beyoncé

Huh, Beyoncé afvallen? Ja, dat moest ze zeker! Voor haar rol in Dreamgirls deed ze de Mastercleanse, waarbij ze haar dag begon met 4 glazen zout water. De rest van de dag dronk ze water met cayennepeper, maple syrup en citroen. De kilo’s vlogen eraf!

lemon-1578377_960_720

Zou jij dit doen?

Oke, beetje vreemd allemaal. Ik ga het zeker niet proberen, haha! Zo jij dat wel doen? Welk dieet lijkt jou wel wat en welke juist niet? Laat het ons weten in de comments onder dit artikel!


Reageer ook