Dit prachtcadeau geeft prinses Beatrix al haar kleindochters op hun twaalfde verjaardag

Als ik aan mijn oma’s terugdenk, krijg ik een heel warm gevoel vanbinnen. Mijn oma’s waren allebei erg verschillend, maar ze hadden ook veel met elkaar gemeen; de liefde voor hun kleinkinderen en het eindeloze verwennen. Mijn oma van mijn vaders kant overleed toen ik vijf jaar was. De oma van mijn moeders kant overleed toen ik 23 jaar oud was. Heel vaak mis ik ze nog en zou ik willen dat ze mijn kinderen nog hadden leren kennen. 

Bijzonder cadeau

Ook mijn dochters zijn dol op hun oma’s. Ook zij hebben allebei weer een totaal ander karakter, maar delen dezelfde liefde voor mijn meisjes. Net als ik vroeger, worden ook zij nu waanzinnig verwend door de moeders van Ward en mij. Zo hoort dat natuurlijk ook een beetje als oma 😉 Een ‘bekende’ oma die haar kleindochters ook graag verwent, is prinses Beatrix. Maar liefst zeven kleindochters heeft ze en stuk voor stuk krijgen ze een heel bijzonder cadeau op hun twaalfde verjaardag.

Ring

Alle meiden krijgen een ring van haar, onthult gravin Eloise. “Al haar kleindochters krijgen op hun twaalfde verjaardag een ring van haar. Ik weet nog dat ik midden in de nacht wakker werd en merkte dat mijn vader de ring om mijn vinger probeerde te doen. Hij dacht: dat is leuk, dan wordt ze op haar verjaardag als verrassing wakker met die ring om. Ik dacht alleen maar: laat me slapen!” vertelde de ‘gravinfluencer’ tegen Vogue. Eloise kreeg een gouden ring met saffier en diamanten. Het is niet bekend of de andere meisjes hetzelfde exemplaar om hun vinger kregen.

Lieve oma

Wauw, wat een mooi cadeau! Ik kan me voorstellen dat het hele bijzondere sieraden zijn voor de kleindochters van de prinses. Ze lijkt mij een onwijs lieve, warme en betrokken oma.

Afbeelding boven artikel: Wikimedia Commons


Reageer ook