Damespraatjes Damespraatjes

Dit is het nieuwe peperdure schip van Koning Willem-Alexander (en wij zijn best jaloers)

Toen wij nog in Amsterdam woonden, hadden wij een piepklein sloepje waarmee we graag gingen varen als het mooi weer was. Super leuk en altijd dikke lol op gehad! Maar toen wij een gezin van vier werden, werd het sloepje te klein. We hebben het daarom verkocht en hebben er twee weken geleden een gekocht die een slag groter is. Zo kunnen de kindjes veilig mee en gaan we (hopelijk) een heerlijke vaar-zomer tegemoet! 

Extreem luxe

Wie ook een grotere boot kocht, is onze koning. Bij hun vakantievilla in Griekenland hadden ze al een prachtig schip van ruim 11 meter liggen, maar die is nu verkocht. In de plaats is een jacht van 16 meter gekomen, van het merk Wajer. Wie geregeld op het water komt, zal er misschien ooit wel een hebben zien varen. De jachten van Wajer zijn werkelijk prachtig. Het zijn boten die extreem luxe ogen en high end zijn afgewerkt.

Een idee krijgen van de boot? Leuk om deze video even te bekijken!

Miljoenenschip

Het nieuwe jacht van onze royals heeft een elektrisch cabrio-dak, vier slaapplaatsen, een keuken en een badkamer. Aan zulke luxe hangt uiteraard een prijskaartje: 2 miljoen euro. De verwachting is echter dat het schip van onze koning nog iets duurder is uitgevallen, zo rond de 3 miljoen euro.

Te duur?

Wij ‘gewone Nederlanders’ kunnen zoiets natuurlijk nooit betalen. Zou onze koning er dan wel in mogen varen? Persoonlijk gun ik het ze van harte en kan ik niet anders dan blij voor ze zijn. Wat een prachtig schip! Deze familie heeft het meer dan zwaar en ze werken kei hard. Wat mij betreft dus helemaal verdiend!

Op respectvolle wijze meepraten over dit verhaal? Dat kan in de reacties onder dit aritkel.


Reageer ook