‘Dit is de WikiLeaks van het vaderschap’

bastiaan_ragas_daphne_deckers.gif
Deze week overhandigde acteur, zanger en schrijver Bastiaan Ragas in bijzijn van vrienden, familie en pers het eerste exemplaar van zijn eerste boek Maar je krijgt er wel heel veel voor terug aan Daphne Deckers.

Bastiaan, zelf vader van vier kinderen, vertelt in het boek op eigen komische, openhartige wijze over het vaderschap. Daphne Deckers: ‘Dit boek is met recht de WikiLeaks van het vaderschap. Een must have voor de beginnende vader en heel herkenbaar voor de gevorderde vader.’

Slaapgebrek en agenda-seks
Bastiaan schrijft als bakfietsvader over de echte waarheid van de ‘roze wolk’, waarom baby’s best wennen zijn en de Bokito-hamvraag of je nog een echte man bent na sterilisatie. Het vaderschap bracht hem bergen luiers, slaapgebrek en agenda-seks, maar zijn leven werd ook verrijkt en verankerd – want je krijgt er wel heel veel voor terug.

Theater en televisie
In het najaar van 2011 produceert Bastiaan Ragas en speelt hij naast Dorien Haan de hoofdrol in het theaterstuk Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt, gebaseerd op het gelijknamige boek van Kluun. Begin 2012 is hij te zien als Willem Alexander in de televisieserie Beatrix, Oranje onder vuur bij de vpro.

Ook andere bekende (stief)vaders als Kluun, Dennis van de Ven, Cees Geel, Rick Engelkes en Robert ten Brink kwamen – al dan niet per bakfiets – langs voor het boek van Bastiaan.

Het ideale vakantieboek en Vaderdagcadeau!

Titel: Maar je krijgt er wel heel veel voor terug
Auteur: Bastiaan Ragas
Omvang: 160 pag.
Uitvoering: paperback
Prijs: € 14,95
isbn: 978 94 005 0030 3


Reageer ook