Dit is de inhoud van de goodiebags huwelijk Harry en Meghan (en de eerste exemplaren staan al op eBay)

Afgelopen zaterdag was het zo ver: prins Harry en Meghan Markle stapten met elkaar in het huwelijksbootje. Ik had de wedding of the year graag willen zien, maar op hetzelfde tijdstip had ik een ander feestje: de verjaardag van mijn zwager. Dit was zo gezellig dat ik Harry en Meghan eigenlijk al weer was vergeten. Uiteindelijk heb ik zondagmiddag lekker de foto’s liggen kijken. Wat zagen ze er mooi en gelukkig uit!

Inhoud van de goodiebag

Zoals we van de Britse royals gewend zijn, was ook dit huwelijk weer tot in de puntjes geregeld. We zagen de mooiste jurken, bloemen, locaties en natuurlijk was er ook een geschenk voor de gasten: een goodiebag. In deze tasjes zat een flesje water, een chocolade munt, een koelkastmagneet en een stukje shortbread (een soort zandkoekje). Ik moet eerlijk zeggen: anders dan ik had verwacht, haha!

Zo’n 1200 gasten kregen het tasje overhandigd. Maar, een deel van deze mensen is er niet zo blij mee dat ze het willen bewaren als aandenken. De eerste tasjes staan namelijk al op veilingsite eBay.

ebay

Wat vind jij?

Zou jij na het huwelijk van het jaar, een van de geschenken van het bruidspaar op het internet verkopen? Of zou je het zelf houden als aandenken? Ikzelf absoluut het laatste. Hoewel de inhoud van het tasje inderdaad minder glamorous is dan verwacht…


Reageer ook