Deze maaltijd eet Victoria Beckham al 25 jaar lang elke dag

Toen ik jaren geleden op een studentenhuis woonde, werd ik door mijn huisgenoten weleens uitgelachen om mijn vrij constante eetpatroon. Elke dag begon ik de dag met magere yoghurt met appel en muesli, lunchte ik met een salade en crackers en bestond mijn diner steevast uit soep of kip met groenten. Je kunt je wel voorstellen dat ik in die tijd behoorlijk slank was, maar echt spannend was het allemaal niet. Tegenwoordig is het allemaal een stuk lekkerder en dat maakt het leven toch wel leuker. En die paar kilo’s extra? Ach, die neem ik heel graag voor lief! 

25 jaar lang

Wie haar dieet de afgelopen 25 jaar zeker niet heeft aangepast, is Victoria Beckham. De bloedmooie, slimme ondernemer eet namelijk al ruim twee decennia elke avond hetzelfde. Benieuwd naar haar favoriete maaltje? Het is gegrilde vis met gestoomde groenten. De opvallende eetgewoontes zijn bij haar man David niet bepaald geliefd. Waar hij graag geniet van lekkere etentjes en een mooi glas wijn, kiest zijn vrouw avond na avond voor hetzelfde.

Uitzondering

“Sinds ik haar ken, eet ze alleen gegrilde vis en gestoomde groenten. Daar zal ze zelden van afwijken. De enige keer dat ze ooit iets van mijn bord heeft geprobeerd, was toen ze zwanger was van Harper. Dat was geweldig, het was een van mijn favoriete avonden ooit”, vertelde hij in de podcast River Cafe Table 4. Wat het precies was wat ze toen heeft gegeten, is David vergeten. Wel kan hij vertellen dat ze het daarna nooit meer heeft gegeten.

Beperkte eter

Victoria staat al langer bekend als een vrij beperkte eter. Niet alleen eet ze al 25 jaar lang elke avond hetzelfde, ze eet ook geen sauzen, gefrituurd eten, zuivel en rood vlees. Gaat ze toch een keer all out? Dan staat er volkoren toast met zout of een taart gemaakt van fruit op het menu.

Wat vind jij?

Jeetje, ik vind het wat hoor! Iedereen moet natuurlijk doen waar hij/zij zich goed bij voelt, maar je kunt je moeilijk voorstellen dat je hier echt heel blij van wordt. Ach, misschien is het beredeneren vanuit mijn nogal bourgondische perspectief dan ook niet slim… Zou jij deze manier van eten 25 jaar volhouden? Of is er misschien een ander maaltje waar jij al lange tijd heel blij van wordt? Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Afbeelding boven artikel: Wikimedia Commons 


Reageer ook