Deze celebs zijn French Bulldog fan (en wij geven ze groot gelijk!)

Jullie weten het vast wel: I looooooove frenchies! Thuis heb ik er twee (Lola en Sambal), maar ook de bulletjes van anderen vind ik geweldig om te zien. Sinds kort zit ik in een paar Facebookgroepen waar heel veel Franse Buldog eigenaren en fans inzitten. Echt geweldig om te zien hoe enthousiast de baasjes van dit ras zijn. Ik ben blij en trots dat ik daar deel van mag uitmaken :)

De meeste mensen die een Franse Buldog hebben, snappen waarom  het de aller leukste hondjes zijn. Ze zien er natuurlijk super schattig uit, maar het zijn van nature ook échte lieverds. Ja, ook ondeugend en eigenwijs, maar dat maakt het juist zo’n leuk ras. Dat het een leuk ras is, is ook in Hollywood niet onopgemerkt gebleven! Veel zangers, acteurs en andere beroemdheden kozen voor een Franse Bulldog. We hebben hier een overzicht van beroemdheden die ook met het ‘frenchie virus’ besmet zijn!

Deze celebs zijn French Bulldog fan:

1.Hugh Jackman

Het hondje van Hugh Jackman bewijst maar weer dat frenchies ook héél dapper kunnen zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=yzu5J5T-E_o

2. Mario Lopez

Stoere man met een hele stoere hond!

https://www.youtube.com/watch?v=KS2ulhSMErw

3. Chrissy Teigen en John Legend

Chrissy Teigen en John Legend lieten hun honden zelfs met elkaar trouwen. Wat een leuke en lieve beelden!

https://www.youtube.com/watch?v=brNtBvPT6e4

Verder zijn ook de volgende celebs échte Frenchie lovers:

  • David Beckham
  • Ashley Olsen
  • Jack Osborne
  • Reese Witherspoon
  • Lady Gaga

Jouw ervaring!

Ken jij er nog meer? Leuk! Laat het ons weten in de comments onder dit artikel. Wij zijn altijd heel blij met alle reacties, aan- en opmerkingen. Heb jij zelf ook een Franse bull? Laat ons weten in de comments hoe hij/zij heet, hoe oud hij/zij is en wat hij/zij leuk vindt om te doen! Of heb je een andere hond waar je wat leuks over kunt vertellen? Vinden we ook geweldig om te horen :)

 


Reageer ook