fb
Damespraatjes Damespraatjes

Deze bizarre verborgen boodschap geef je af door het dragen van iets met ananassen erop

Heb jij een t-shirt, badpak, broekje, bikini, sportshirt of ander kledingstuk met één of meerdere ananassen in je kast hangen? Pas dan maar op! Waar de tropische vrucht voorheen gewoon een ananas was, wordt hij als symbool tegenwoordig voor iets anders gebruikt. Het dragen van kleding met ananassen erop zou namelijk een nieuwe manier zijn waarop stellen aangeven dat ze openstaan voor swingen. Ja echt: door het dragen van iets met dit fruit erop kunnen mensen denken dat jij en je partner openstaan voor seks met andere stellen. Ik vertel er graag meer over!

Swingen

First things first; wat is swingen precies? Bij swingen hebben jij en je partner samen seks met een ander stel. Dit kan een stel zijn dat je kent of mensen die je via een speciale website of parenclub tegen het lijf loopt. Samen met het andere stel kijk je naar wat jullie willen proberen, waar dat plaatsvindt en wat de onderlinge regels zijn. Voor sommige echtparen is dit dé manier om te zorgen dat hun seksleven spannend blijft.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lana Rose (@thelanarose34e)

Ananas

Je kunt andere swingers dus vinden via websites, parenclubs of je eigen netwerk. En nu ook middels het dragen van kleding met ananassen! Niet alleen met een shirt met het fruitstuk erop kan je laten zien wat jullie intenties zijn, ook door bijvoorbeeld een ananas aan je (hotel)deur of een lichtsnoer met ananassen aan je camper kan je dit communiceren.

Zwemkleding met ananas

Niet iedereen weet dit natuurlijk en dat zorgt soms voor hilarische situaties. Zo ook bij Linda en haar man die allebei zwemkleding met ananassen droegen op vakantie. Ze deelden dit op sociale media en binnen no-time stroomden de reacties binnen. Linda had zich niet gerealiseerd waar de ananas symbool voor stond en schrok achteraf flink van de betekenis.

Wist jij dat ananassen een manier waren om te laten zien dat jij en je partner openstaan voor swingen? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. 

Lees ook: Mijn man wil swingen, maar ik wil de voorwaarden bepalen

Reageer ook