De peperdure nieuwe badkamer in het paleis van de Koning en Koningin: “Gouden kranen en marmer van € 3.000 per vierkante meter”

Ward en ik zijn momenteel bezig met het kopen van een nieuw huis. Hoewel het erop lijkt dat alles goed gaat komen, blijft het een spannende tijd. Maar als alles doorgaat? Dan verhuizen wij dit jaar nog naar ons droomhuis en daar heb ik heel erg veel zin in! Wie dit jaar ook zijn verhuisd, is onze eigen Koninklijke familie. Koning Willem-Alexander, Koningin Maxima en hun drie dochters verhuisden naar het volledig gerenoveerde Paleis Huis ten Bosch. 

Representatieve functie

Paleis Huis ten Bosch is niet alleen het paleis waar de familie woont, het heeft ook een representatieve functie. Het is dus van groot belang dat alles er perfect uitziet! Naar verluid heeft de grote renovatie goed uitgepakt en is het een prachtige plek geworden.

Peperduur marmer

Royalty-expert Sandra Schuurhof, die flink wat contacten in het wereldje heeft, wist bij 6 Inside te melden dat ook de badkamers niet achtergebleven zijn. De badkamer van Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima is voorzien van peperduur onyxmarmer dat voor zo’n € 3000 per vierkante meter verkocht wordt. De rest van de badkamer is afgewerkt met geborsteld gouden accessoires, zoals kranen en prullenbakjes.

Bekijk de video van 6 Inside om meer over te badkamers te weten te komen!

Tot rust komen

Wat fijn voor het gezin dat het paleis zo mooi is geworden! Ik kan me voorstellen dat ze echt geen makkelijk leven hebben en dan is een prettige woonplek wel heel prettig. Het is naast onze Koninklijke familie ook gewoon een gezin dat tot rust moet kunnen komen en van elkaar wil genieten. De inspanningen die ze voor ons land verrichten leveren ons enorm veel op en ik vind dat er dan ook goed voor ze gezorgd mag worden.

Wat vind jij?

Wat vind jij van de luxe nieuwe badkamer van Paleis Huis ten Bosch? Vind je het fijn voor de familie of vind je dat er best wat meer op de kosten gelet had mogen worden? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.


1 reactie

Marga -

Deze uitstraling hóórt bij een paleis. Ben is eerlijk zou een gewone badkaner in zo’n geweldig mooi gebouw passen?
Maar ze zijn er wel hoor. Bovenin voor het personeel. En de luxe kranen en douche zijn waterbesparend en ook zijn er zonnepanelen geplaatst. Dus compensatie ten over. GOED BEZIG dus een voorbeeld voor velen!

Reageer ook