Winnaars "August: Osage County" pakket zijn bekend

Lights. Camera. Action! Op 2 maart werden in het Dolby Theatre in Los Angeles de Oscars uitgereikt. Aangezien er niks boven een geweldige film gaat, keek de hele wereld vol spanning uit naar deze dag. Wie waren er nou precies genomineerd en wie hebben uiteindelijk gewonnen? Damespraatjes zet de belangrijkste dingen voor je op een rij en we hebben een leuke winactie waarbij je vrijkaartjes kunt winnen voor August: Osage County.

Wie waren er genomineerd?
Er zijn een heleboel acteurs, films, regisseurs, make-up artists en ga zo nog maar even door genomineerd. Hier de belangrijkste categorieën:

OSCARS

Wie hebben gewonnen?

Beste film: 12 Years a Slave

Beste acteur: Matthew McConaughey in Dallas Buyers Club

Beste actrice: Cate Blanchett in Blue Jasmine

Beste regisseur: Alfonse Cuaron – Gravity

Beste mannelijke bijrol: Jared Leto in Dallas Buyers Club

Beste vrouwelijke bijrol: Lupita Nyong’o in 12 Years a Slave

Wat trekken we aan?
Voor sommige vrouwen heeft het kijken van de Oscars een andere reden dan haar liefde voor films. Menig vrouw heeft namelijk alleen interesse in de prachtige jurken waarin de actrices op de rode loper verschijnen.

Jurken

Wat snacken we?
De Oscars zijn very American, een goed excuus voor lekkere Amerikaanse snacks! Een paar suggesties:

Food

Winnen!

Damespraatjes mag 2 pakketjes onder haar lezeressen verloten met daarin 2 vrijkaarten + soundtrack voor August: Osage County (diverse nominaties)! De winnaars zijn:

  • Patricia Merkelbach
  • Zoe Halsema

Van harte gefeliciteerd!!

Cast en film

In August: Osage County, een zwart-komisch drama genomineerd voor 2 Oscars, schitteren Meryl Streep  en Julia Roberts als moeder en dochter van de disfunctionele Weston familie. Door tragische omstandigheden worden deze twee wilskrachtige dames gedwongen samen te komen in het ouderlijk huis met de rest van het gezin.

August-Osage-County
Ieder familielid (o.a. Ewan McGregor, Juliette Lewis, Chris Cooper en Benedict Cumberbatch) neemt zijn eigen problemen mee, wat zorgt voor diverse licht ontvlambare situaties, schaamteloze ruzies, en bekentenissen met onvoorspelbare gevolgen.

De film draait vanaf 20 maart in de Nederlandse bioscopen. Zeker gaan kijken!

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl


3 reacties

Brigitte -

Hier is George Clooney de kers op de taart.

Dinie H. Gijsberts -

Sathurday Super Surprise
retweetnr; 45

Silvia -

Wauwwww, lijkt me erg gaaf om te zien!

Reageer ook