De droom van een eigen webwinkel

moederdag_gedichtenwedstrijd.jpg
Je droom realiseren? Dat overkwam Sharon van der Kuil twee jaar geleden toen zij haar eigen webwinkel. Pittig en Stoer begon. Aanvankelijk startte zij met kinderkleding, maar hier kwamen  niet lang daarna ook allerlei leuke accessoires bij, zoals armbandjes met je 0-6 nummer, ringelinghangers, etc. Deze accessoires liepen zo goed dat daar inmiddels een eigen webwinkel voor noodzakelijk was, namelijk Helemaallief.nl.

Sharon, moeder van een dochtertje van twee, was op zoek naar een gaaf kinderkleding merk met een stoer tintje. Al snel kwam ze uit op VINGINO. “De jeans zijn super mooi uitgewerkt en heeft net dat beetje extra wat in andere merken moeilijk te vinden is”, aldus Sharon.

Super leuk voor stoere jongens en meiden. Daarnaast voor meiden de leggings en sokkenlijn van Bonnie Doon. Om de outfit helemaal compleet te maken zijn de leuke haarspeldjes met gehaakte bloem een echte must have! Nu de zomer in aantocht is zijn de armbandjes met 06 nummer of met naam een echte topper. Erg leuk allemaal. Collega Daniëlle maakt een gedeelte van deze armbandjes.

Ringeling hangers

Enige tijd geleden heeft ze zich volledig op de ringeling hangers gestort. Super leuk om cadeau te doen voor een kraamfeest (is namelijk op naam te bestellen). Ook leuk om aan de kast te hangen of in de wieg. Er is eigenlijk ALTIJD wel een leuk plekje voor te bedenken! Voor groot en klein. Net zoals de ringeling sleutelhangers die zijn ook op naam te bestellen en is super origineel en erg leuk voor jezelf of als klein cadeautje. Ze zijn te bestellen vanaf € 7.95.

Het handwerk van Pittig en Stoer is al in diverse winkels te koop, soms is het lastig om alles op tijd af te hebben, want dat zijn toch wat grotere hoeveelheden. “Ik spreek met de winkelier een bepaalde levertijd af en dat werkt heel prettig”.

Helemaal lief

Het handwerk werd wel een beetje een uit de hand gelopen hobby en daarom heeft www.pittigenstoer.nl snel een “zusje””gekregen namelijk www.helemaallief.nl daar is
al het handwerk bij elkaar te vinden en dus lekker overzichtelijk. De sites worden genoemd in diverse media waardoor ze steeds bekender worden onder het publiek.

www.pittigenstoer.nl

www.helemaallief.nl

ringeling.jpg


Reageer ook