David Beckham kan woede nauwelijks maskeren bij onthullen standbeeld: “Zo zie ik er niet uit!”

David Beckham: een van de grootste voetbal-sterren ter wereld. De man kan niet alleen een aardig balletje trappen, hij wordt ook geëerd om zijn geweldige gevoel voor stijl en hoe hij zich laat zien als vader en echtgenoot. Al met al: een held voor heel veel mensen wereldwijd. Helemaal niet onlogisch dus, dat David een standbeeld in Los Angeles krijgt. Alleen pakt dit anders uit dan hij had verwacht…

In de maling genomen

David krijgt te horen dat er een standbeeld van hem wordt gemaakt. Wat David niet weet, is dat comedian James Corden hier achterzit en dat zijn mede-Brit hem eigenlijk alleen maar in de maling wil nemen. Het idee: een super lelijk, niet lijkend standbeeld onthullen wanneer er allemaal camera’s op David gericht zijn.

Woedend

De videobeelden zijn hilarisch! David trapt er met beide benen in en kan zijn woede bijna niet verbergen. “Het is maar goed dat mijn kinderen hier niet zijn…” zegt hij nog tegen de kunstenaar. Wanneer iemand het standbeeld probeert weg te rijden, valt het kapot op de grond. “Ik denk dat je mij zojuist enorm hebt geholpen” zegt David tegen de man die het beeld ‘per ongeluk’ sloopt.

Bekijk de hele video hier!

https://www.youtube.com/watch?v=bF014EUJrSI

Ook zo gelachen?

Ik ben dol op de grappen van James Corden en heb ook nu weer hard zitten lachen. Jij ook? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig :)


Reageer ook