Damespraatjes test de nieuwe Côte d’Or BRUT en jij mag ons helpen!

Werken bij Damespraatjes is geweldig! De ene dag mag je de leukste artikelen schrijven, de andere dag mag je de meest bijzondere mensen ontmoeten. Op sommige dagen doen we vrij weinig en op sommige dagen werken we ons drie slagen in de rondte. Er zijn dagen dat we alleen maar achter de computer zitten en er zijn dagen dat we dingen mogen dóen. Vandaag is zo’n dag, want ik mag de nieuwe Côte d’Or BRUT testen. En jij mag mij helpen!

Stel: je wordt gevraagd om alle smaken van een nieuw chocoladeproduct te testen. Dan zeg je toch volmondig ja? Wij wel in  ieder geval. In dit artikel vertellen we je alles over Côte d’Or BRUT, de nieuwe robuuste repen van Côte d’Or. Wat kan je verwachten? En combi van intense Côte d’Or chocolade, friszoet fruit en heerlijke noten. Côte d’Or BRUT is verkrijgbaar in de smaken Sinaasappel & Amandelen (pure chocolade), Noten & Gekarameliseerde amandelen (melk chocolade) en Pecannoten & Cranberries (pure chocolade). In elke verpakking zitten twee repen, opgedeeld in afbreekbare stukken chocolade, hierdoor kan je de reep makkelijk breken en samen delen. Oké, wij kunnen niet langer wachten. NU gaan we proeven!

Noten
Cranberry
Sinaasappel
Repen

Sinaasappel & Amandelen

Ik begin de test met de smaak die mij het lekkerste lijkt. Of het slim is om met puur te beginnen in plaats van met melk weet ik niet, maar daar komen we vanzelf achter. De reep is door de breeklijnen makkelijk te breken, heel fijn want dat is soms nog wel eens anders. Ik heb een stukje bomvol krokante amandelen en stukjes zachte sinaasappel, echt een hele lekkere combi. Voor het proeven was ik bang dat de sinaasappel misschien overheersend zou zijn, maar dat is het niet. De chocolade staat centraal en de sinaasappel is een genuanceerde aanvulling op het geheel. Erg lekker!

Sinaasappel pack
Sinaasappel choco

Noten & Gekarameliseerde amandelen

Nu door naar de enige reep met melkchocolade. Al snel kom ik erachter dat het totaal geen probleem is om eerst een reep met pure chocolade te hebben geproefd. De reep met noten en gekarameliseerde amandelen vind ik stiekem nog lekkerder dan de vorige. De melkchocolade is heerlijk romig en smelt op de tong. De gekarameliseerde noten maken de verwachtingen ook helemaal waar. Ze hebben een zoet laagje wat heerlijk combineert met de romige chocolade.

Noten pack

Noten choco

Pecannoten & Cranberries

Tot slot ga ik weer terug naar pure chocolade: de reep met pecannoten en cranberries. Ook weer een schot in de roos als je het mij vraagt! Van deze smaakcombinatie wist ik niet goed wat ik kon verwachten, maar ik vind hem echt top. De pecannoten zijn wat minder crunchy dan de amandelen in de andere repen en dat maakt het geheel iets zachter. Ook de cranberries vind ik verrassend lekker in deze combi. Ook zeker een aanrader!

Cranberry pack
Cranberry choco

Deze vrouwen mogen proeven!

Onze mening is natuurlijk leuk, maar jouw eigen mening is het aller belangrijkste! Daarom mochten we 10 lezeressen uitnodigen om de Côte d’Or BRUT voor ons te testen.

De vrouwen die wij geselecteerd hebben om te proeven:

  • Erika van Koert
  • Cora Meijer
  • Giselle Ecury
  • Annemieke Bosdijk
  • Silvia van Elzelingen
  • Halina Welboren
  • Marjolein Visser
  • Anne Dierselhuis
  • Hanane Rebha
  • Marie-Louise Hofstee

De winnaressen hebben inmiddels een persoonlijk bericht gekregen.

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl


176 reacties

Silvia van Elzelingen -

Yes…Ik mag ze proeven! Thanks!

Halina Welboren -

Ik heb inmiddels de heerlijke chocolade ontvangen en getest, de peacannoten & Cranberries hebben mijn voorkeur maar de andere smaken zijn ook heerlijk, bedankt Damespraatjes en CÔTE D’OR. Samen met mijn vriendinnen en partner hebben wij zitten smullen, echt een aanrader als je dol bent op chocolade.

rita -

Ik ga voor de smaak pecannoten met cranberries! Gewoon bloednieuwsgierig! nog nooit van deze combinatie gehoord, dus maak me gek!!!!!!!

SophiaG -

Ik ben vooral nieuwsgierig naar Noten & Gekarameliseerde amandelen. Ik ben dol op chocolade met hazelnoten. Maar deze reep is gevuld met veel meer soorten noten. Dat lijkt me echt heel erg lekker.

Maartje -

Wow, ze zien er allemaal even lekker en ruim gevuld uit!!! Als ik dan tóch moet kiezen dan ga ik voor de noten en gekarameliseerde amandelen, lijkt me heerlijk!!

Roxana A. -

De reep met sinaasappel en amandelen -en heerlijke combinatie met chocolade !

Tilly Peeters -

Pecannoten en cranberries

Nathalie -

Die met noten en gecarameliseerde amandelen lijkt me heerlijk om te proberen als man en kinderen niet thuis zijn…😉

C. Thonissen-van Tiel -

Sinaasappel en amandelen. Dit lijkt mij een spannende combinatie die waarschijnlijk een explosie aan smaak zal veroorzaken.

Truus -

Choc. met pecan en cranberries lijkt me heerlijk. Een mooie combinatie, die mijn smaakpapillen triggert en mij een hemels gevoel van geluk geeft is niet te versmaden. Kom maar op, ik ben er klaar voor!

Petra -

Pfff, die zware taak wil ik wel op me nemen, dan test ik graag de pure chocola met pecannoten en cranberries. Alles wat ik lekker vindt verenigd in één reep! En aangezien niemand thuis van pure chocola houdt, is ie helemaal voor mezelf 😉

Marin -

Ik offer me graag op :) De Pecannoten & Cranberries lijkt me erg lekker het is een combi die ik graag als nootjes bestel ben benieuwd of het ook lekker is in een reep met chocolade.

Rilana -

De melkvariant met noten en gecarameliseerde amandelen lijkt mij een super heerlijke combinatie. Nu ik een maand met mijn voet omhoog lig heb ik alle tijd om dit met smaak te proberen, dus kom maar op met deze test!

Jans -

Ik ga voor puur, sinaasappel, amandelen. Pure verwennerij om dit te mogen testen.

Erika van Koert -

Wauw klinken allemaal lekker maar ik zou graag de noten en gekarremaliseerde amandelen proeven

tjerkje schelhaas -

Ik ben vooral benieuwd naar noten en gecaramelliseerde amandelen reep. Die smaakcombinatie en chocolade erbij zal mij vast verrassen

Tessa -

Ik word zo blij van chocola la la la la….. ik zou graag de amandel gekarameliseerde noten willen testen. Lijkt me heerlijk…..

Tessa -

Ik ben echt verslaafd aan chocolade. Ik zou graag de melk met amandel en gekarameliseerde noten willen uittesten. Mijn man zou graag de puur met sinasappel willen testen.

Linda Meester -

De sinaasappel.
Afgelopen zaterdag in de winkelstraat de cranberries al geproefd, die lust ik ook

Cora Reijers -

Wij moeten nog uitvechten of we voor de Noten & Gekarameliseerde amandelen gaan of de sinaasappel met amandelen.

Marlon -

Wat een vervelende baan zeg 😉 Ik ga voor de noten en gekaramelliseerde amandelen! No chocolate> no glory!!

Cora Meijer -

Pecannoten en cranberries lijkt mij het lekkerst en ook nog gezond nootjes en fruit!! haha

Jans -

Nou… ALLEMAAL :). Omdat ik best wat superlekkere extra kilootjes kan gebruiken ;).
Maar die met pecannoten en cranberry in pure chocolade lijkt me echt een hele fijne!

Nancy van Heck -

Graag de variatie melk chocolade met noten en gekarameliseerde amandelen want ik hou echt niet van pure chocolade.

Harriet rikhof -

Als chocohollic en fan van Cote D’or wil ik wel graag sinasappel-amandel proeven. Lekkere combi.
Maar eigenlijk maken jullie het mij moeilijk. De andere combi’s lijken mij ook superlekker.

Thamar -

Noten & gekarameliseerde amandelen… lijkt me een heerlijke combi.

natasja -

Ik ben heel erg benieuwd naar de variant met sinaasappel. een hele vernieuwende smaak en het wekt zeker mijn nieuwschierigheid.

Janine -

Eigenlijk alle smaken benieuwd naar….kan niet kiezen…

Gea Jager -

Noten & Gekarameliseerde amandelen. Ik en mijn familie zijn dol op noten en karamel. Maar ik ben ook wel heel benieuwd naar de combinatie met chocolade

cat -

absoluut nieuwsgierig naar pecannoten + cranberries.
zelf weleens chocolade met cranberries en kokos gemaakt en was genieten.
ben benieuwd naar de combi met de pecannoten

Linda -

Pecannoten & Cranberries omdat dit pecannoten een van mijn favoriete noten is en ik cranberries met chocolade heerlijk vind! Maar eigenlijk ben ik net als velen erg benieuwd naar alle varianten…

Hilda -

eu, waarom niet ik…. haha… mijn dochter en ik zijn dol op chocola! We gaan nu chocolade smelten en chocolate frogs maken voor de verjaardag van mijn dochter…. morgen nog wat toverwands, ze gaat een Harry Potter feestje geven en OOK daar hoort chocolade bij. dus graag testen wij samen met onze vrienden de chocola uit. hmmm……

Sabrina -

noten en gekaramelliseerde amandelen. En als ik dan win, dan moet ik de reep goed verbergen voordat mijn dochter hem vindt, want dan is ie op. ach misschien kunnen we hem samen testen. Een soort moeder dochter momentje in het klein. Samen genieten in het leven is toch mooier en ja daar hoort lekkere chocolade bij.

Giselle -

Hahaha, wat leuk, dit! Echt iets voor mij :-) Chocaholic. Helemaal into puur, de laatste jaren. Heel benieuwd naar de pecan-cranberry-reep. En wat geweldig veel reacties, enig. Succes!

Monique Luijten -

Volgens mij lijkt de kans heel klein dat ik de chocolade reep mag testen, maar gebeurt dit toch dan zou ik graag de melkchocolade met noten en gekaramelliseerde amandelen willen testen.
Ik hou niet van puur!

Priscilla -

Noten & Gekarameliseerde amandelen, omdat dit mij heerlijk knapperig en precies zoet genoeg lijkt om ervan te genieten.

Rikie -

YES puur; sinaasappel en amandelen!!! lijkt me een supercombinatie

Heidie -

Wat een zware taak, testen van chocolade…. maar ik wil de uitdaging ook graag aangaan. Ik ben het meest benieuwd naar de pecannoten & cranberries variant.

Coralien -

Moeilijk! Vaak heb ik direct een voorkeur, maar bij deze nieuwe chocolade dacht ik direct: die zijn allemaal lekker! Des te meer reden om ze snel een keer uit te proberen 😉 Moet ik echt een keuze maken, dan zou ik als eerste voor de cranberry-pecannoot gaan, denk ik… of toch de sinaasappel-amandel??

Meiling -

de reep Pecannoten & Cranberries; dit lijkt mij een geweldige reep chocolade. Nu alleen nog proberen om erachter te komen of het inderdaad zo’n geweldige reep is. I’m in!

Lidy -

Noten en geKARAMELiseerde amandelen: als ik het woord karamel zie dan sla ik op tilt; het lijkt me zó lekker samen met chocolade!

Annemieke Bosdijk -

Ik ga voor de combi chocola, Pecannoten & Cranberries. Al het lekkere bij elkaar.

Suzanne -

Noten & Gekarameliseerde amandelen zou ik echt HEEEEEL graag willen testen mjammie lijkt me die !

Jolanda van delft -

Ik ben zeer benieuwd hoe de
MELK HAZELNOOT EN GEKARAMELISEERDE AMANDELEN proeft.
Lijkt mij een heerlijke combinatie.

Elles en Jip Goossen -

Mijn dochter en ik zullen de repen graag samen delen en onze smaakpapillen zijn werkelijk in opperbeste conditie om Côte d’Or BRUT Noten & Gekarameliseerde amandelen (melk chocolade) te testen :)

Gerda -

De andere smaak Pecannoten & Cranberries heb ik al geproefd en nu ben ik toch heel nieuwsgierig naar de smaak Noten & Gekarameliseerde amandelen. Ik denk dat ik deze nog lekkerder vind omdat er 2 soorten noten in zitten! Een goede bite door de noten!

L van Beers -

Puur, met sinaasappel en amandelen. Die is, denk ik, het minst zoet en n beetje fris.
Lijkt me záálig!

A. de Groot -

Zou me wel willen opofferen voor het proeven van de pacen cranberry variant.

Wil -

Pecannoten & Cranberries, pure chocola is heerlijk en wat er verder in zit is gezond toch!!!!!!!!!!!!.
lijkt me dus een goed idee om ze te samen eens te proeven.

Henny Smeenk-Smale -

Ik offer me wel op, bedoelde ik natuurlijk.

Henny Smeenk-Smale -

Ik me wel op door de noten en gekarameliseerde amandelen te testen. Iemand moet het doen, hè?

Angelique Bogaard -

Ik ga voor de reep met noten en gekaramelliseerde amandelen

Ello -

Geen chocola smaakt lekkerder dan Côte d’or! Lastig om te kiezen, want ik wil ze uiteraard allemaal gaan proeven, maar het allerlekkerste is denk ik toch noten & gekarameliseerde amandelen!

Irene -

Noten & Gekarameliseerde amandelen! 😍

Silvia van Elzelingen -

Sinaasappel-amandel lijkt me wel heel erg lekker. Maar ook de noten en gekarameliseerde amandelen lijkt me super. Moeilijk om te kiezen! Eigenlijk zou ik ze alledrie wel willen testen om te kijken welke er nu echt uitspringt!

Tessa -

Ik ben dol op de chocolade van Cote d’Or en deze variaties ken ik nog niet dus extra leuk om te proberen. Ze zien er echt verrukkelijk uit. De smaak die ik dolgraag wil proeven is Pecannoten & Cranberries, omdat ik beiden super lekker vind maar nog nooit in combinatie met elkaar heb gegeten. Helemaal in combinatie met de pure chocolade lijkt mij het een verrukkelijk geheel.

will -

Ik ben heel benieuwd naar de smaak: Puur Sinaasappel en amandel.
Die smaak heb ik nog nooit geproefd, dus zou ik graag willen testen.

Hilde VE -

Als Belgische weet ik wel wat van chocolade ;-). Mijn voorkeur (als ik dan echt moet kiezen want ik lust ze allemaal) gaat uit naar de Noten & Gekarameliseerde amandelen. Waarom? Chocolade is erg lekker en die noten zijn zeker gezond.

Joke -

YUMMIE YUM I love CHOCOLATE!!
maar als ik dan toch moet kiezen dan de NOTEN EN GEKARAMELLISEERDE AMANDELEN!!!!

Halina Welboren -

Ik hou van pure chocolade en ook van pecannoten en cranberries, deze combinatie lijkt me een feestje op de tong.

Lies -

Oe! Pecannoten met cranberry’s lijkt me heerlijk! Vooral omdat pecannoten niet zo vaak als ingrediënt in een chocoladereep zitten, maar het me wel echt een hele goede combinatie lijkt!

Kim -

De met noten en gekaramelliseerde amandelen. Zoiezo al dol op noten en wat is er dan lekkerder dat er een laagje chocolade om heen zit. En gratis testen is alleen maar een heerlijk excuus om er extra lekker van te genieten! Dus heel graag zou ik deze heerlijke reep testen

Gonny -

Ik ben dol op chocolade de met gecarameliseerde noten lijkt me heerlijk. Maar ik ga voor Pecannnoten & Cranberry’s omdat ik pure chocolade het lekkerst vind. En Pecan zijn mijn favo noten. Deze combi moet wel perfect zijn!!!

Aniek -

Die met sinaasappel lijkt me bijzonder

Ingrid -

De reep met noten en gekarameliseerde amandelen dat is er eentje waar je mij voor kunt wakker maken dat weet ik zo al zonder te proeven! Maar zou hem toch graag willen testen!!!

julia van empel-stamate -

graag pecannoten en cranberries. Lijkt me een lekkere combinatie

Nency -

Sinaasappel & Amandel. Ja, ik wil iedereen ontlasten en deze zware taak op me nemen.

Jacoba -

Ik weet niet of ik een goed testpersoon ben.. ik weet nu al bijna zeker dat ik ze allemaal heel erg lekker vind.. :-) Ben vooral benieuwd naar de reep met sinaasappel en amandelen!

Annette -

Die met Sinaasappel lijkt me heerlijk, ik houd van geel fruit

Judith -

Puur met sinaasappel en amandel.

Samantha -

De melkchocolade met noten en gekarameliseerde amandelen! Met dit merk chocolade heb ik een van de beste herinneringen aan mijn overleden oma (bonbonbloc) <3

Sendy timmer -

De pure noten granberry dat lijkt mij een heerlijke combi

Joke -

De noten met de melkchocolade, want dat is zowel mijn favoriete chocolade als het lekkerste wat je in je chocolade kunt hebben.

Meta -

Chocolade…héérlijk!!! Ik zou voor de noten met amandel gaan. Dat zijn 3 favoriete smaken in 1,melkchocolade, noten en amandelen, wat wil een mens nog meer?? :-)

Marjan Polet -

Noten en gekarameliseerde amandelen melk lijkt me heerlijk..die zou ik graag proberen

Marjolein Visser -

Ik als chocoholic pur sang móet in dit test- pannel. Ik wil alle smaken proeven, maar zou de smaak pecannoten en cranberries kopen. De combinatie van een tikje zoutige, knapperige peccannoot in combinatie met een zachte zoet-zure cranberry. Goddelijk! Groetjes van Chocolein Visser

Ditty Dirks -

Yammy, de pure reep met cranberry en pecannoten

Karoline -

Hmmmmm Cote D’Or met Noten & Gekarameliseerde amandelen lijkt met echt het summum. De combinatie van een intense chocolade met overheerlijke gezonde noten maakt het hopelijk onweerstaanbaar.

Herma Sandee -

Pecannoten en cranberries lijkt me een toffe smaak , maar ook de andere trekken me aan… geen idee eigenlijk…wat mijn favoriet is , wil ze allemaal proberen…🙈🙈🙈sorryyyyyy… maar het water loopt in mijn mond…

Johanna -

Ik ga voor de pure. .

Femke -

Sinaasappel en amandelen met pure chocolade zou ik als eerste testen.
Met cranberry en karamel heb ik wel eens wat gehad, was ook heerlijk maar nieuwsgierigheid wint!

Heleen -

Mmmmm de melk chocolade met Noten & Gekarameliseerde amandelen lijkt me heerlijk!

Ramona -

Ik zou graag de sinasappel en amandelen willen testen. Lijkt me een heerlijke combinatie en ben erg benieuwd of het zo goed smaakt als het eruitziet.

Astrid de Geus -

Ik zou graag de melk variant willen proberen. Deze lijkt mij heerlijk!
Ik ben benieuwd of deze mijn tot nu toe favoriet, Tony’s Chocolonely, kan verslaan.

Kim -

melk Noten & Gekarameliseerde amandelen – deze lijkt me echt het einde!!

Els -

Noten & Gekarameliseerde amandelen. Alleen al bij de naam loopt het water me in de mond.

samira lehkamp -

Ik zou graag de melkchocolade met noten & gekarameliseerde amandelen willen testen!

Sandra -

Puur met sinaasappel en amandel, bij het neerschrijven hiervan loopt het water mij al in de mond….

lieke b -

oeh ik ben vooral benieuwd naar de noten en gekaramelliseerde amandelen . Lijkt me een heerlijke smaak en is weer eens wat anders

Liane -

De pure chocolade met pecannoten. Een spannende combinatie, klinkt lekker. Ik zou graag een keer een variant puur proeven die ik echt lekker vind. Meestal koop ik melk, omdat dat op safe is, daarvan vind ik alle varianten wel oke. Dus nu ben ik vooral benieuwd naar puur!.

Ingrid Raad -

Melkchocolade met Noten & Gekarameliseerde amandelen. Melkchocolade is mijn favoriet tijdens een snoepmomentje en noten&amandelen eet ik elke ochtend door de griekse yoghurt. Cote’dór is mijn favo chocomerk. Deze reep met mijn favo combinatie erin ken ik nog niet en ontdek/proef ik natuurlijk maar al te graag!

Xaviera Jamie Jansen -

Pecannoten en cranberries lijkt me het proeven meer dan waard!

Anneliese de Waal -

De reep met de pecannoten en cranberries lijk me heerlijk, ik hou erg van chocolade en zou graag de reep met pecannoten en cranberries willen proeven !!.

Groetjes van,
Anneliese de Waal

Maartje -

Moeilijk!!!!!
Ik zou dan toch voor de puur, pecanoten cranberry’s gaan en hem mijn
” kleine” broertje laten testen. De kanjer eet al maanden super gezond en bijna geen suiker ( 1, ja echt, 1 oliebol met oud en nieuw!).
Pure chocola past daar goed in, dus bij deze, we gaan duimen!
Oh ja, en als grote zus help ik hem natuurlijk graag met de overige smaken ;-))

Willemijn -

De Melkchoclade met Noten & Gekarameliseerde amandelen reep lijkt mij een topcombinatie met een kopje thee!

Marloes -

Ik ga voor de melkchocolade met de noten. Op beide ben ik dol dus de combinatie moet haast wel een voltreffer zijn!

pien -

noten met gekarameliseerde noten lijkt me heerlijk, ik wil wel testen hoor

Inge -

Deze zware taak neem ik heel graag op me 😉 Ik zou gaan voor de pure reep Sinaasappel & Amandelen, het lijkt me een heerlijk combinatie bitter met een beetje zoet en de crunchy amandelen.

Claudia de Kok -

Erg benieuwd naar de smaak Pecannoten & Cranberries, twee van mijn favoriete smaken in Côte d’Or chocolade kan alleen maar genieten beloven!

Bianca -

hmmm… Pecannoten & Cranberries lijkt me heerlijk. 20 kilo afgevallen door meer te bewegen en minder te eten, maar ik eet wél alles. Dus een lekker stukje chocolade gaat er wel in!

Anne Dierselhuis -

He bah wat vervelend…. hmm ik wil mijn zwangerschapskilos ook wel kwijt naja nadat ik de cote d’or noten en gekaramelliseerde amandelen op heb 😉

anica aarts -

Doe graag mee voor de Noten & Gekarameliseerde amandelen te testen. Lijkt me een super smakelijke combinatie.

Michael noo -

Ben heel erg benieuwd naar de Pecannoten & Cranberries omdat ik helemaal gek ben van Pecannoten

Peggy Elizen -

Noten & Gekarameliseerde Amandelen lijkt me super, nu ik afgelopen jaar 35 kg ben afgevallen gun ik mezelf 1x per week een verwenmoment en daarbij hoort natuurlijk chocolade en noten.

Inge Groenen -

De heerlijke Côte d’Or BRUT Sinaasappel & Amandelen reep
is voor mij als liefhebber van pure chocolade, sinaasappel en amandelen echt een gouden greep.
Met deze smaakvolle, frisse lekkernij word ik echt in het zonnetje gezet
en beleef ik veel smulpret!

Anita te Gussinklo -

Mij lijkt de Noten & Gekarameliseerde amandelen het allerlekkerst.
Ik ben gek op noten, i love choco.

julia van empel-stamate -

Pecannoten & Cranberries omdat ik chocola, noten en cranberries erg lekker vind

Lisanne Boem -

Noten & Gekarameliseerde amandelen omdat ik voor karamel en noten (en amandelen) echt een zwak heb echt ik ben zo benieuwd, als de supermarkt niet al dicht was zou ik er al praktisch heen rennen :)

Maaike -

Wat verschrikkelijk omdat te moeten proberen zeg! :)
De noten en gekarameliseerde amandelen lijkt me echt super lekker!

Cor -

Pecannoten & Cranberries lijkt me hemels.

Rosemary -

Sinaasappel & Amandelen..dit lijkt de lekkerste..ik word hier zo hebberig van.

Suus Gro -

Sinaasappelen Amandelen daar valt gelijk mijn oog op. Chocolade en Sinaasappel is sowieso een goede combinatie. Cote dor en Sinaasappel en Amandelen moet dan wel hemels zijn.
Maar ik kan het jullie pas vertellen als ik het geproefd heb *hint hint*

Yolanda -

Oh..de sinaasappel met amandelen lijkt me echt super lekker, sinaasappel in combinatie met chocolade is sowieso heerlijk en dan ook nog amandelen erbij..jammie ❤️

Saskia Munneke -

In de reep met noten en gekarameliseerde amandelen zou ik graag mijn tanden willen zetten; ik krijg nu al trek!

maris -

Cranberries!!! Ben hier mega verslaafd aan… heerlijk!

Emma -

Peccannoten&cranberries, met heerlijke pure Belgische chocolade lijkt me een uitgelezen combinatie!

Sandra Hutchison -

Alle smaken zou ik graag proberen, maar het meest benieuwd naar Sinaasappel & Amandelen

Jan -

Als chocolade liefhebber een lastige keuze maar ik zou gaan voor de combi pecannoten /cranberries

kelly -

Als ik mocht kiezen zou ik gaan voor de combi ; pecannoten/cranberries.
Maar eigenlijk zou ik ze allemaal wel willen proberen, ik ben echt verzot op chocolade!

Vera Limpens -

Mmmmmm noten en gekaramelliseerde amandelen..

Marian B -

Zeker niet vervelend om te helpen testen! Ik vind het sowieso leuk om dingen te testen, maar chocolade helemaal, als chocoholic doe ik zeker mee! Alle drie de smaken lijken me wel lekker, maar de Noten & Gekarameliseerde amandelen lijkt me het lekkerst. Ik hou gewoon meer van melkchocolade dan van puur, en de combinatie van noten is altijd goed. Lijkt me een stoere, lekkere en stevige reep, ben benieuwd!

anja -

ze zien er allemaal erg lekker uit dus zou ik graag deze lekker chocola proeven en testen

rooo -

Noten & Gekarameliseerde amandelen lijkt me een echte uitdaging, gezien de chocolade zo romig zou moeten zijn, dat lijkt me echt heel lekker! euh , zwaar… 😉

Irene Niec -

Pecannoten en cranberries, ben dol op cranberries, ze zijn in combinatie met chocola super heerlijk

Jelmar -

Aaaah chocolaaaaa <3. Ik rook en drink niet, maar ben toch wel verslaafd aan chocola! Deze klinken ook alledrie fantastisch :). Maaarrrr er kan er maar 1 het lekkerste zijn, toch?! Ik zou de noten en gekarameliseerde amandelen graag testen :).

B.Beldman -

Ik zou graag de pecannoten met cranberries proberen. Ik ben gek op pecannoten en de combinatie met cranberries lijkt mij erg spannend!

melissa -

Ik ben vooral benieuwd naar de melk, omdat dan niet alleen ik kan testen maar ook mijn man die dit ook heerlijk zal vinden!

Nerit de Vries -

Het meest benieuwd ben ik de reep waar sinaasappel in zit.
In Zweden gebruiken ze heel veel sinaasappel in koek en snoep en ik was er dol op. Terug in Nederland mis ‘ n nog steeds die smaak en ben dus heel verrast dat cote dore met sinaasappel in combinatie met noten komt

Nadine -

De Pecannoten & Cranberries!!!! Mijn lievelings nootjes en besjes gecombineerd met….mijn lievelings chocolade. Wahaaa, hoe lekker moet dat wel niet zijn?!?!? Wil het héél graag uitproberen.

MarliesS -

Ik ben vooral benieuwd naar Pecannoten & Cranberries omdat ik niet zo van kei harde noten in mijn chocola houd en cranberries lekker vind.

Maria -

Côte d’Or chocolade, cranberries en gekarameliseerde pecannoten, vooral omdat ik chocola met meer dan alleen chocola en suiker wil!

jacqueline -

Mmm wat een verrassing pecannoten& cranberries of noten & gekarameliseerde amandelen klinkt heel erg bijzonder! Doe heel graag mee om de smaak te mogen testen.

Hanane Rebha -

Sinaasappels en amandelen dat lijkt mij een spannende combinatie, die ik graag zou willen uitproberen.

Loes -

Noten & Gekarameliseerde amandelen. Lijkt me heerlijk!

Sandra Boolman -

Chocolaaaaaaaaaaa! Ze lijken me alledrie erg lekker. Maar de pure cranberry/pecan lijkt me het lekkerst.

Liesbeth -

De variatie Sinaasappel & Amandelen (pure chocolade), daar ben ik het meest benieuwd naar! Lijkt me een prima combinatie, puur is het gezondste, maar sinaasappels ook :-) en hoe puurder de chocolade is hoe meer gelukshormonen er vrij komen :-)

Tamara -

Pecannoten & Cranberries, want dat is heel erg gezond met lekker veel anti-oxidanten 😉

Marjanne -

Pecannoten & Cranberries …….. alsof er een engeltje over je tong ………… :)

Bets -

Geweldig wat super lekker de Côte d’Or BRUT Melk met noten & gekarameliseerde amandelen zou echt heerlijk zijn.

Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) -

Oh wat lastig kiezen. Ik hou het meest van puur, maar ben ook heel erg dol op noten in mijn chocolade. Eeeehhhmmm dan kies ik nu toch voor de Noten & Gekarameliseerde amandelen (melk chocolade). Dat lijkt mij echt genieten :).

Ling Choi -

Melkchocolade met Noten & Gekarameliseerde amandelen lijkt mij hemels voor mijn mond. Geweldige combinatie! Ik hoop op een kans

Marjan -

Ik ben benieuwd naar de combinatie pecannoot en cranberrie omdat ik die combinatie nog nooit geproefd heb.

Margot -

Ik ben gek op pure chocolade en naar mijn mening is chocolade & sinaasappel echt een fantastische combinatie. Daarom ben ik voornamelijk benieuwd naar de Sinaasappel & Amandelen-variant :)

erika panjer -

ik zou graag de noten met gekaramelliseerde amandelen willen testen omdat die mij het meeste aansprak dus ik waag een kans

Rianne -

Ik zou het ontzettend leuk vinden om de nieuwe Cote d’OR te testen!
Ben zeer zeker fan van chocolade, kan er geen genoeg van krijgen.
Gelukkig weet ik mij meestal in te houden 😉
De Pecannoten & Cranberries lijkt mij ontzettend lekker!

Esmee -

Kom maar op met die Pecannoten & Cranberries…..ik verslind ze allemaal haha

Petra -

Cashewnoten met honing! En dat in chocolade…..dat zou ik wel eens willen zien in een nieuwe ronde 😉

Yvonne Kooistra -

Noten en gekaralelliseerde amandelen lijkt me heerlijk

Nina -

Naar de puur met cranberries en pecannoten! Lijkt me een heerlijke combi!

Diny Frijters -

Melk met noten lijkt me zo lekker!

Miranda -

Ik ben erg benieuwd naar de Pecannoten met cranberries. Daar ik op de eerste helemaal verzot ben, lijkt het me een goddelijke combinatie. Maar wie weet valt het wel heel erg tegen, dan kan natuurlijk ook.

Tamara M -

In ieder geval de pure chocolade. Sinaasappel en pure chocolade ken ik al als combi, maar de pure chocolade met amandelen en cranberries nog niet. ik ben dus zeer benieuwd of dit een match made in heaven is of niet!

cobi -

O das een lastige zeg ik denk dat ik de sinaasappel het lekkerste vind

Nicole -

De Pecannoten & Cranberries lijkt mij de lekkerste reep, als ik dan toch moet kiezen. Maar het liefst test ik ze allemaal , ik offer me graag op 😉

Natasja -

Ik ben vooral benieuwd naar de Noten & Gekarameliseerde amandelen, omdat dit mijn twee grootste cravings samenbrengt: chocolade en nootjes. De karamel maakt het helemaal af!

Anita H. -

Puur sinaasappel & amandelen.lijkt mij het lekkerst.

Simone -

Sinaasappel & Amandelen (pure chocolade) lijkt mij echt de lekkerste. Ik ben dol op pure chocolade, vooral omdat melk chocolade voor mij veel te zoet is en dan proef je de smaak nooit goed. Sinaasappel en chocolade is natuurlijk een super combinatie en oeiii wat lijkt mij dat heerlijk smaken samen met de amandelen!

Bettina -

Oei dat wordt lastig kiezen, ze lijken mij alledrie heerlijk, maar als ik zou moeten kiezen zou ik dan toch voor de sinaasappel/amandel gaan, ga ze sowieso allemaal proeven zodra ik ze hier in de supermarkt tegenkom.

Marije -

De pure chocolade met pecannoten en cranberries lijkt mij verrukkelijk. Laatst maakte mijn man een witlof salade met pecannoten en cranberries met een honing-mosterddressing: dit was zo lekker dat ik het nu tot een van mijn favorieten beschouw. De reep met bittere pure chocolade, de zachte zoete peconnoten en de frisse cranberries lijkt mij daarom de ultieme chocoladedroom.

Marie-Louise Hofstee -

Noten en gecarameliseerde amandelen. Waarom? Ik ben een vrouw!!!!!!

Bernadette -

Ik offer me graag op voor de noten en gekarameliseerde amandel versie! 😍

Marian Zw -

De puur, sinaasappel en amandelen. Drie dingen die ik erg lekker vind. Heel benieuwd hoe ze bij elkaar smaken!

Kaatje -

Ohhhhh ik kan niet kiezen … iene miene mutte … Ik zou ze het liefst allemaal testen. Zo ben ik. 😉 Maar als ik echt moet kiezen zou de eerste die met pecannoten en cranberries zijn. Het lijkt me een verrassende smaak sensatie en deze ziet er op de plaatjes hierboven ook het lekkerste uit. 😀

Christa lindhout -

Ik ben dol op puur. En ben zeer benieuwd naar de cranberry smaak. Omdat die besjes ook bekend staan om hun zure smaak. Sap vind ik al lekker en gebruik ik regelmatig om blaasontekingen tegen te gaan. En als deze smaak met cranberry s deze gave ook heeft weet ik wat ik voortaan kies!

Myrthe -

Melkchocolade met Noten & Gekarameliseerde amandelen. Het water loopt mij in de mond bij alleen al het lezen over deze romige reep. De andere twee varianten klinken ook vingeraflikkend lekker!

cbdkl -

Sinaasappel & Amandelen lijkt me een verrassende smaak.Door de sinaasappel lekker fris denk ik en dat zou ik dus graag willen weten. Ik wil dus graag testen. Overigens lijken alle smaken me lekker.

Linda -

Dan zou ik graag de pure reep willen testen, puur is niet zo zoet en lijkt mij een aparte combinatie met cranberry’s. Ook lekker dat het beste dikke repen zijn.

Kirsten -

De smaak met pecannoten en cranberries lijkt me erg lekker. De combinatie van pure chocolade, noten en het frisse van de cranberries lijkt me een smaakexplosie in je mond!

Jolanda -

Ik zou graag de pure proberen omdat ik meer van puur houd.

Lotte Zon -

De variant met sinaasappel en amandelen ! Een heerlijke combi met chocolade en daar maken jullie deze chocoholic erug blij mee! Ik ben benieuwd of deze het lekkerste is bij een kop koffie, glas thee of gewoon uit het vuistje 😆

Lotte Zon -

De variant met sinaasappel! Een heerlijke combi met chocolade en daar maken jullie deze chocoholic erug blij mee! Ik ben benieuwd of deze het lekkerste is bij een kop koffie, glas thee of gewoon uit het vuistje 😆

ANNA -

Oooeeehh Chocolade testen… jaaaaaa graaaaag woooehoooeeee I like it!!
Ik zou heel graag de peacannoten & Cranberries willen testen…

Nicole vh -

Ik ben erg benieuwd naar de noten en gekarameliseerde amandelen. Ik ben echt chocolade fan.

elisabeth maria martina -

pecannoten&cranberries, ik ben dol op alles waar cranberries in zitten
cote dór is sowieso mijn favoriete merk chocola

Jessica -

Noten en gekaramelliseerde amandelen. De combinatie van amandelen en chocolade doet me altijd denken aan uitjes met de trein met mijn moeder vroeger. We kregen dan altijd een Mekka reep van haar (geen idee of die nog bestaan), dat vond ik toen zó lekker!

Jacqueline -

Sinaasappelen en amandelen, want mijn vriend lust geen sinaasappel, dus kan ik hem alleen testen haha

Reageer ook