30 oktober dag van het decolleté, doe jij mee?

Diep decolleté, bouwvakkers decolleté, rugdecolleté, Australisch decolleté… Wat je allemaal wel niet kan doen met je decolleté! Oke oké, dat bouwvakkers decolleté laten we liever aan ons voorbijgaan, maar de andere varianten zijn voor zowel de vrouw als de man een plaatje om naar te kijken. Dat moet gevierd worden! 30 oktober is de Dag van het docolleté. Doe jij ook mee?

Beyonce
Beyonce met Australisch decolleté (GQ Magazine)

Jouw decolleté weekoverzicht
Zoals in het  begin van dit artikel al aangegeven, zijn er heel veel verschillende manieren om te pronken met je ‘assets’. Grote borsten, kleine borsten: het maakt niks uit! Hier een handig decolleté weekoverzicht.

Maandag: Bescheiden decolleté
Het weekend is net voorbij, dus geef je mannelijke collega’s nog even wat rust aan de ogen. Houd het bescheiden, maar uiteraard wel vrouwelijk. Een mooie blouse met nét één extra open knoopje is meer dan voldoende.

Dinsdag: Voer de druk op
Nu de maandag weer overleefd is en je langzaam richting het midden van de werkweek gaat, mag er best weer wat spanning de werkvloer op. Let op: spanning. Laat nog wel wat te wensen over. Kijk of je een mooi shirt met ronde, lage hals hebt liggen. Met een goede BH staat dit elke vrouw geweldig.

Woensdag: Trap eens lekker hard op de rem!
Net als die mannen verwachten dat jij weer een stapje verder gaat, trap je hard op de rem. Trek vandaag eens lekker een col-trui aan en laat zien wie de baas is.

Donderdag: And you’re back in the game
Na zo’n finke boezem-rustdag kan je cleavage vandaag wel weer tegen een stootje. Een mooie laag-uitgesneden jurk geeft je een ontzettend vrouwelijk gevoel. Pas je bij het bukken of optillen van spullen dat alles wel binnenboord blijft? Een Jannet Jackson-achtige nippelgate zal niet bijdragen aan jouw professionele imago.

Vrijdag: Business in the front, party in the back
Waar je woensdag de teugels weer even strak trok, gooi je ze nu heerlijk los. Een mooi rugdecolleté is de ultieme manier om een sexy, doch professionele toon te zetten. Houd je outfit aan de voorkant wel zakelijk, niemand sluit zijn werkweek graag af op de HR-afdeling. Seksuele intimidatie bewaar je lekker voor in de slaapkamer.

Zaterdag: Vier het weekend en laat je gaan
Wat hebben we hier lang op gewacht, toch dames? Laat je fantasie de vrije loop en doe alles wat op werk niet mag. Pas je wel op met het tegenkomen van collega’s of andere mensen uit je werkomgeving? Als jij op zaterdagavond met je Australisch decolleté op de bar staat te dansen, kan je ‘omkoop-drankjes’ uitdelen zoveel je kunt betalen, maar maandag zit jij alsnog op de HR-afdeling. Even nadenken dus.

Zondag: Rustdag
God heeft deze dag niet voor niets in het leven geroepen, keer terug naar de basis. Zaterdag toch iets te ver gegaan? Ga eens langs bij de dichtstbijzijnde kerk en neem plaats in de biechtstoel. De oude man met baard die over ons waakt schijnt nogal goed te zijn met vergeven. Een uitdagend decolleté is in de kerk zeer ongepast, respecteer dit en uw zonden zullen vergeven worden.

Bekende decolletés
Beroemd of berucht, ook een aantal sterren staan bekend om hun, eh… ‘sterren’.

Selma Hayek (imnotobsessed.com)
Selma Hayek

Doutzen Kroes (spitsnieuws.nl)
Doutzen

Kate Upton (Jacob Andrzejczak/Getty Images North America)

Kate Upton

Hoe houd je het stijlvol?
De bovengenoemde sterren hebben een prachtige (natuurlijke!) partij borsten. Hoewel veel vrouwen dit maar wat graag showen, houden deze vrouwen het bij de natuurlijke schoonheid van hun lichaam. Kies een goed moment om sexy te zijn, maar ga soms voor ingetogen. Natuurlijke borsten zijn het aller mooist. Zijn die van jou niet zo groot? Dat maakt niks uit, ook dat heeft zo zijn voordelen. Mooie lingerie is altijd belangrijk, niet alleen in de slaapkamer, maar ook in het dagelijks leven geeft het je zelfvertrouwen een echte boost. Happy Dag van het decolleté!


3 reacties

Lucy -

Wat is er belachelijk aan dit artikel? Ik vond het leuk om te lezen

Conny Hoogendoorn -

Wat een belachelijk dom artikel!

mara -

Hallo Conny,

Bedankt voor het lezen van mijn artikel en het reageren hierop, ik vind het altijd leuk als lezeressen zich dusdanig betrokken voelen en hun stem laten horen. Jammer dat je je niet kunt vinden in de toon van het artikel, het was tenslotte met een dikke, vette knipoog bedoeld.

Nogmaals bedankt voor het reageren!

Groet,
Mara

Reageer ook