Creatieve winterpracht op KreaDoe 2009

kreadoe2.jpg
Ook dit jaar kan creatief Nederland haar hart weer ophalen tijdens KreaDoe; dé beurs om creatieve inspiratie en ideeën op te doen. Van 11 t/m 15 november vindt de 21e editie plaats van dit grootste hobby-evenement van Nederland. Bezoekers kunnen in Jaarbeurs Utrecht terecht voor een breed workshopaanbod en de laatste trends, technieken en materialen op het gebied van tientallen creatieve hobby’s. Damespraatjes mag een aantal kaarten weggeven voor de KreaDoe.

Van interieurdecoratie en scrappen tot mozaïeken en naaien. Nieuw dit jaar zijn de segmenten Koken & Bakken en Patchwork & Quilten. Overkoepelend beursthema is Winterpracht, waarmee u gegarandeerd in de stemming voor de feestdagen komt. Maak dit jaar een keer zelf uw kaarten, decoratie of doe inspiratie op voor een creatieve kersttaart! Op het Workshopplein kunt u alvast uitgebreid oefenen. Vervelen  hoeft u zich sowieso niet, de ruim 200 deelnemers organiseren doorlopend verschillende demonstraties en in het vernieuwde KreaDoe Magazine vindt u voor tientallen euro’s kortingsbonnen.

Praktisch: KreaDoe 2009, 11 t/m 15 november 2009. Locatie: Jaarbeurs Utrecht. Openingstijden: dagelijks van 10.00-17.00 uur. Voor meer informatie en online voorverkoop zie www.kreadoe.nl .

Winnaars vrijkaarten

Margriet Koers uit Malden
Coby de Haan uit Loosdrecht
Jacqueline de Waal uit Amsterdam
Monique Zwinselman uit Zwolle
Anita van der Tuuk uit Veenendaal

Geen kaarten gewonnen: ga dan met korting naar de KreaDoe

KreaDoe voordeelarrangement

Met € 6,- korting naar KreaDoe

In de online voorverkoop ontvangt u als bezoeker van damespraatjes.nl € 6,- korting met het KreaDoe voordeelarrangement (entreekaart + koffie/thee met appelgebak en KreaDoe Magazine). Het voordeelarrangement kost € 13,50 en is alleen te koop via de online voorverkoop (van 1 september t/m 10 november 2009). U gebruikt hiervoor de speciale actiecode
684842
. Aan de kassa kost een losse entreekaart € 13,50 (excl. koffie/thee en appelgebak + KreaDoe Magazine). Voor bestellen en meer informatie zie www.kreadoe.nl

Nog meer prijsvragen


Reageer ook