fb
Damespraatjes Damespraatjes

Claudia gaat naar bed met een ander omdat haar man ziek is

Wat doe je als je man geen zin in seks heeft omdat hij ziek is en jouw behoefte aan intimiteit heel groot is? Natuurlijk bespreek je dat eerst met je partner, maar wat als dat niet tot een oplossing leidt? Dan kun je je daarbij neerleggen of je gaat op zoek naar een kerel met wie je seks kunt hebben. Claudia (44) koos voor het laatste. “Ik zie Paul een keer in de week en dan vrijen we uren lang. Ik voel me dan weer op en top vrouw, iets wat ik me bij Harold al tijden niet meer voel.”

Nooit had Claudia gedacht dat ze seks zou hebben met een andere man dan Harold. Maar een spierziekte duwde haar in de armen van Paul. “Dat ging natuurlijk niet van de een op de andere dag. Ik ontmoette Paul op mijn werk en tijdens de lunch aten we steeds vaker samen. Ik luchtte mijn hart bij hem en ik vertelde dat ik veel van Harold houd, maar de intimiteit tussen ons mis. Hij wil niet met me vrijen omdat hij het niet kan opbrengen. Hij is altijd moe en raakt niet meer opgewonden.”

Sterrenrestaurant

Paul verrast Claudia door haar mee te nemen naar een sterrenrestaurant. ‘Trek je mooiste jurk aan’ had hij haar gezegd. Meer niet. “Het was een heerlijke avond en toen hij me thuisbracht zoende hij me teder. Mijn lichaam reageerde onmiddellijk op zijn kus. Ik voelde de opwinding en de lust.” Die avond gebeurde er verder niets.

Opwinding en lust

Drie dagen later nodigde Paul Claudia bij hem thuis uit voor koffie. “Het was zaterdagochtend en nadat ik naar de markt was geweest fietste ik door naar Paul. Harold lag op de bank sport te kijken en is gewend dat ik op zaterdag boodschappen doe en vaak nog bij een vriendin langsga.” Ze nam wat lekkers voor bij de koffie mee en belde toch wat nerveus bij Paul aan. Toen hij de deur opendeed, stapte ze naar voren en gaf hem een vluchtige zoen waarmee hij geen genoegen nam. Hij sloot de deur, duwde haar er tegen aan en zoende haar hartstochtelijk. “Mijn benen werden slap en vlinders vlogen door mijn buik. Zachtjes duwde hij me naar binnen, legde me op de bank en knoopte mijn bloesje open terwijl hij me aan bleef kijken. Zijn hand verdween in mijn broek en ik voelde zijn vingers.”

Hoogverraad

In de war belde ze haar beste vriendin om het te vertellen. “Ik was zo blij. Het was heerlijk om zo door een man te worden verwend.” De gehoopte reactie van haar vriendin bleef uit. Natasja vond dat Claudia dit niet kon maken. Ze vond het hoogverraad. “Vreemdgaan terwijl mijn man ziek is, ze vond het schandalig. Zei dat ik er onmiddellijk mee moest stoppen.”

Die aandacht nodig

Nog steeds is Claudia bang dat Natasja het Harold gaat vertellen. “Ik heb haar gezegd dat ik Pauls aandacht nodig heb, dat ik door hem een leuker mens ben en dus ook liever ben voor Harold. Ik houd nog steeds veel van Harold en Paul heeft geen behoefte aan een vaste relatie maar vindt het fijn af en toe seks met een vrouw te hebben. We doen er niemand kwaad mee, maar zo ziet Natasja dat niet. Ze heeft me in het heetst van de strijd zelfs voor hoer uitgemaakt. Dat heeft me veel pijn gedaan en me aan het twijfelen gebracht. Maar ik kan niet zonder de aandacht van Paul. Van de gedachte alleen al dat ik hem nooit meer zou zien, word ik gek. Ik ben blij dat hij in mijn leven is en hoop dat hij lang blijft.”

Snap jij Claudia? Haar man wil vanwege zijn ziekte geen intimiteit meer en nu zoekt ze dat ergens anders. Of kan ze beter breken zoals haar vriendin Natasja zegt dat ze moet doen? Praat mee bij de comments onder dit artikel.

Foto door ROMAN ODINTSOV via Pexels

Waargebeurd: Louise’s man heeft smetvrees

smetvrees-man

Soms verlangt Louise naar een man die als een zoutzak op de bank ligt met de afstandsbediening van de televisie in zijn handen en geen smetvrees heeft. Zo’n kerel waar je stofzuigend omheen moet. Helaas. Louise (41) is getrouwd met Harm en Harm heeft smetvrees. “Het klinkt lollig, maar dat is het niet. Ik kan er haast niet meer tegen….. Lees verder

 

19 reacties

Rieneke -

Ik zit gelukkig niet in zo’n situatie dus kan ik ook niet oordelen. Zo heb ik altijd geroepen naar een vriendin toe na een verbroken relatie binnen een half jaar weer samenwoonde met iemand anders “dat is veel te snel jullie relatie gaat niet standhouden” Zelf zat ik in een slechte relatie en ik was ook van overtuigd als ik het niet met hem redde dat ik eerst eens op mijn zelf ging wonen en op mijn studie ging richten en dan geen vent meer wou. Nou je raad het al mijn relatie ging uit en na een maand kwam ik mijn man tegen en het voelde zo goed dat wij binnen een half jaar samen woonde.
Kortom ik ga niet meer oordelen. Wat ik wel doe is soms mij verplaatsen in de ander. Dus stel jij had een spierziekte en was moe en je partner had sex met een andere vrouw wat zou jij er van vinden? Ik denk dat ik dan wou dat mijn partner eerlijk was dat nog liever dan bedrog. Als ik wist dan mijn partner bedroog was dan einde oefening maar als mijn partner het eerlijk vertelde en waarom dan kon ik er nog een beetje begrip opbrengen maar wel daardoor meer balen van mijn ziekte en misschien dingen doen tegen mijn zin om zo mijn partner tegen te houden.

Michel -

Tjonge jonge, wat heeft iedereen toch snel zijn of haar vaak negatieve oordeel klaar. Ik zit in een soortgelijke situatie en kan uit ervaring vertellen dat dit niet een stap is die je van de ene op de andere dag maakt. Maar sexueel contact is iets wat zo fundamenteels bij het mens zijn hoort dat je dat vreselijk gaat missen als dat met je partner niet meer kan, en nooit meer zal kunnen vanwege een ziekte.

Als je in die situatie zit, heb je een paar keuzes. Aan de sociaal opgelegde norm voldoen en doorgaan, leven als een monnik zonder sex voor onbepaalde tijd. Dat frustreert mateloos en maakt de nog gezonde partner er niet gezelliger op. Als je wel sex wilt blijven hebben in je leven, heb je nog twee keuzes over. Of je doet het met iemand anders en blijft in het huwelijk op alle andere vlakken (zorgend/sociaal/emotioneel/etc.) elkaars partner, of je zet een punt achter het huwelijk en gaat uit elkaar. Het hangt van de mensen af maar ik ben er van overtuigd dat uit de bovenste drie keuzes degene waar voor sex met een ander wordt gekozen, voor beide partners de beste oplossing is.

En waarom zou je je partner iets wat zo belangrijk kan zijn in een leven, niet gunnen dat met een ander te hebben als jij dat niet meer kan geven? Zolang beide partners daar goed mee om kunnen gaan denk ik dat het huwelijk er eerder op vooruit gaat dan achteruit. En dan heeft niemand in de omgeving, zeker niet de mensen in een reactie op een artikel, enig recht daar een moreel oordeel over te vellen.

MdW -

Claudia, je bent gewoon een ordinaire snol. Beter beëindig je je relatie met je man of wees eerlijk! Niks zeggen, dingen (bewust) achterhouden, het komt op hetzelfde neer, het is liegen en bedriegen. Beste Claudia, op den duur staan wij allen terecht voor onze daden. Ik wens u veel succes.

John -

Claudia ik begrijp je helemaal. Als er thuis geen mogelijkheden met elkaar de intimiteit te beleven en je bespreekt het al dan niet met jouw partner , dan kan ik je geen ongelijk geven dat dit jou overkomt. Geniet er van en laat het je overkomen. Ik heb zelf een vrouw die ook absoluut geen sex meer wil. En kijk uit naar het moment dat er een vrouw in mijn leven komt die in een soortgelijke situatie ook kiest voor deze oplossing.

Lous -

Er zijn nog veel mensen die niet begrijpen dat er nog veel zijn die daar niet willen oversteken in hun koppel !!! En als je u partner kent praat dan maar ???????

Kim -

Ik begrijp het helemaal. Het is alleen niet eerlijk en je bent ontrouw. Beter is om eerlijk te zijn. Eerlijkheid duurt het langst..

Charles -

Bij mij is het omgekeerd , mijn vrouw wil vanwege haar ziekte geen sexy meer , maar ik wel , er valt niet over te praten nee is nee , zou ik dan met de prikkels die ik heb moeten blijven zitten , nou ik dacht het niet , zodra ik een vrouw tegenkom die ook wel wat wil ga ik er vol op in.

Caoimghin -

Eerst eens lezen mensen!!

Wat doe je als je man geen zin in seks heeft omdat hij ziek is en jouw behoefte aan intimiteit heel groot is? Natuurlijk bespreek je dat eerst met je partner, maar wat als dat niet tot een oplossing leidt? Dan kun je je daarbij neerleggen of je gaat op zoek naar een kerel met wie je seks kunt hebben. Claudia (44) koos voor het laatste.

Oordelen als we het hele verhaal niet kennen is makkelijk

Teun -

Zit al jaren met het zelfde probleem
Seks gaat niet meer,is voor haar absoluut niet meer mogelijk door vagina ziekte.
Denk vaak over echte seks buiten de deur.
Is er nog steeds niet van gekomen maar dit verhaal sterk mij juist om het ook te doen.
Ze heeft er eerder baad dan nadeel van.
Seks maakt je vrolijk en alleen een beetje aftrekken brengt mij niet genoeg,ook al ben ik al 66 jaar.

Els -

Ik begrijp haar volledig maar ik zou daarnaast ook kiezen voor open communicatie met haar partner. Mogelijks opent dat gesprek opties…

Jacobs -

Tekenent hoe verrot deze wereld inmiddels is.
Ikkeikkeikkeikkeikkeikkeikkeikkeikkeikkeikkeikke

Evert -

Stel het was een man die zn vrouw bedroog terwijl ze jarenlang postnataal depressief zou zijn en alleen oog voor de kinderen zou hebben was de hut te klein

Pepper -

Zeer lage actie, erg ziek wat er gedaan wordt. Maar als een vrouw het doet is het opeens begrijpelijk, en komt het neer op behoeftes.

Wellicht als je je gemis had besproken was er nog begrip voor geweest vanuit zijn kant, of had hij toch op zn minst zn best gedaan tot een oplossing te komen.

Nee in plaats daarvan verneder je je ZIEKE man nog meer, zn zelfvertrouwen zal al niet hoog meer zijn. Je vriendin heeft gelijk en jij ben een miesserig persoon.

jan -

niks mis mee je moest eens weten hoeveel mannen en vrouwen op een ander gaan halen wat ze thuis niet krijgen .als de liefde en de zorg voor haar man blijft zie ik er geen kwaad in

Piet -

Waarom steek je niet gewoon een mes in de rug van je man? Dat is minder pijnlijk dan dit verraad. Maar je mag niet een mes in iemand steken maar iemand psychologisch voor jaren beschadigen mag helaas wel.

Joop -

Heb er alle begrip voor. Het helpt haar voor haar man te zijn en hem te verzorgen.
Wat niet weet wat niet deert. Als hij het weet voelt hij zich mss niet meer goed gebied voor haar.
Dus geniet maar vertel het niemand.

sjon -

zou niks mis mee zijn als manlief ook op de hoogte was. sterker nog eigenlijk helpt iedereen elkaar dan vooruit.
als hij echt van haar houd gunt hij haar te halen bij een ander wat hij zelf niet kan geven

Nico -

De wereld draait niet om sex. De spanning van vreemdgaan is geen liefde, Als het niet om die spanning gaat (zoek dat uit) dan mis je aandacht. Liefde en sex of sex verslaving zijn 3 verschillende dingen vraag je af van wie je houd grote kans van niemand..

Joris -

Het vooraf met haar man bespreken was wat chicer geweest.

Reageer ook