Damespraatjes Damespraatjes

Chantal Janzen haalt uit naar volgers: “Ik hoop dat jullie nu wat bedaren in jullie eigen pittige commentaar”

Een opvallend nieuwsbericht werd afgelopen week door &C gedeeld: ze zouden in hun nieuwe uitgave een interview hebben waarin ‘Wendy van Dijk vertelt over haar cokeverslaving’. Dat dit niet om de bekende Wendy van Dijk gaat, maar om een totaal ander persoon, is de lezers van dat bericht niet duidelijk.

Wij kunnen ons voorstellen dat dit uiterst pijnlijk is voor de bekende Wendy van Dijk. Zij spande eerder nog een rechtszaak aan tegen zakenblad Quote omdat zij haar van drugsgebruik betichtte. De rechter stelde haar toen in het gelijk.

Ze heet gewoon zo

Shownieuws heeft Chantal Janzen om een reactie gevraagd en zij laat via haar management weten: “Die mevrouw heet gewoon zo. Er zijn heel veel mensen met deze naam. Zij wilde zelf met haar volledige naam erin, omdat ze haar verhaal wil delen omdat ze trots is dat ze er vanaf is en dat ze mensen wil helpen. Voor &C heeft dat uiteraard helemaal niets met een andere bekende of onbekende Wendy van Dijk te maken. ”

Chantal zet volgens op hun plek

Door de ongelukkige keuze van het gebruik van de achternaam in de vooraankondiging, krijgt Chantal Janzen een hele hoop bagger over zich heen. Hier is ze niet van gediend en ze zet haar volgers op hun plek, door middel van een Instagram post:

“Hallo volgers ik ben geschrokken van de grote hoeveelheid berichten in mn inbox over de eerder beschreven kwestie in ons magazine, vol positiviteit naar mij maar teveel onbegrip naar de andere partij toe. Dat is niet ok naar anderen en dit verdiend iemand niet. Omdat ik me verantwoordelijk voel hiervoor, omdat ik denk dat dit wellicht door de te lange tekst op mn stories komt, of omdat de tekst onduidelijk is, volgt bij deze n kortere versie:
Ja, ik weet dat er heel veel mensen in ons land zijn met dezelfde naam. Bedankt voor t melden van iedereen die jullie kennen met die naam. Ja, ik weet uiteraard ook dat er in t blad “gewoon” een foto bij t artikel staat van de dame waar t om gaat. Maar beste mensen daar ging het gedoe dan ook niet over. Er gaat voordat er een nieuw magazine in de winkel ligt, altijd een nieuwsbericht uit met de onderwerpen van deze maand. En alleen over dit nieuwsbericht ontstond verwarring, want daar stond slechts de naam in en t onderwerp. En géén foto van de dame of een zin als ‘let op het gaat hier om een ONbekende persoon met dezelfde naam’. En dát was waar de ophef over ging: over het nieuwsbericht wat naar de media verstuurd is, omdat daar geen foto bij stond. NIET om het artikel met foto in t magazine zelf. Daar is ook verder niemand boos over en is ook nooit commentaar op geweest vanuit derden. Nou felle beestjes, ik hoop dat jullie nu wat bedaren in jullie eigen pittige commentaar en dat het duidelijker is nu.
Rest me nog te zeggen dat berichten sturen mag, maar dat ik niet gediend ben van scheldkanonnades tegenover anderen. Ik weet nu dat als ik jullie hulp wil inzetten dat jullie goeie beukers zijn, maar dat hoeft nu niet. Soms maak je n fout met bijbehorende last, en die moet je dan ook dragen. Mn reacties zet ik daarom ook uit want ik hoef hier geen meningen te horen die hebben jullie al veelvuldig laten weten zoals ik hierboven schrijf, en ook geen gelijk te krijgen want we hebben het als magazine nu eenmaal niet goed gedaan in dat nieuwsbericht. Nobody’s perfect, iedereen maakt fouten, en hiervan hebben we absoluut geleerd. Zo en nu ga ik verder met de ziekenboeg hier thuis. Het allerbelangrijkste. Peace out en liefs”


Dit bericht bekijken op Instagram

Hallo volgers ik ben geschrokken van de grote hoeveelheid berichten in mn inbox over de eerder beschreven kwestie in ons magazine, vol positiviteit, dank u, maar teveel onbegrip naar de andere partij toe. Dat is niet ok naar anderen en dit verdiend iemand niet. Omdat ik me verantwoordelijk voel hiervoor, omdat ik denk dat dit wellicht door de te lange tekst op mn stories komt, of omdat de tekst onduidelijk is, volgt bij deze n kortere versie: Ja, ik weet dat er heel veel mensen in ons land zijn met dezelfde naam. Bedankt voor t melden van iedereen die jullie kennen met die naam. Ja, ik weet uiteraard ook dat er in t blad “gewoon” een foto bij t artikel staat van de dame waar t om gaat. Maar beste mensen daar ging het gedoe dan ook niet over. Er gaat voordat er een nieuw magazine in de winkel ligt, altijd een nieuwsbericht uit met de onderwerpen van deze maand. En alleen over dit nieuwsbericht ontstond verwarring, want daar stond slechts de naam in en t onderwerp. En géén foto van de dame of een zin als ‘let op het gaat hier om een ONbekende persoon met dezelfde naam’. En dát was waar de ophef over ging: over het nieuwsbericht wat naar de media verstuurd is, omdat daar geen foto bij stond. NIET om het artikel met foto in t magazine zelf. Daar is ook verder niemand boos over en is ook nooit commentaar op geweest vanuit derden. Nou felle beestjes, ik hoop dat jullie nu wat bedaren in jullie eigen pittige commentaar en dat het duidelijker is nu. Rest me nog te zeggen dat berichten sturen mag, maar dat ik niet gediend ben van scheldkanonnades tegenover anderen. Ik weet nu dat als ik jullie hulp wil inzetten dat jullie goeie beukers zijn, maar dat hoeft nu niet. Soms maak je n fout met bijbehorende last, en die moet je dan ook dragen. Mn reacties zet ik daarom ook uit want ik hoef hier geen meningen te horen die hebben jullie al veelvuldig laten weten zoals ik hierboven schrijf, en ook geen gelijk te krijgen want we hebben het als magazine gewoon even niet goed gedaan in dat nieuwsbericht. Nobody’s perfect, iedereen maakt fouten, en hiervan hebben we absoluut geleerd. Zo en nu ga ik verder met de ziekenboeg hier thuis. Het allerbelangrijkste. Peace out en liefs✌????

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Onhandig

Ja, het is onhandig van &C en ja, het is ongelukkig voor Wendy van Dijk. Maar klaar! Allemaal genieten van de feestdagen.


Reageer ook