Blueberry Kids

blueberry-3.jpg
"Blueberry Kids is een online winkel in positiekleding voor speciale gelegenheden, zoals bruiloften en klassieke kinderkleding en accessoires voor kinderen van 0 tot en met 8 jaar. Blueberry Kids heeft ook kinderkleding voor speciale gelegenheden. Alle merken die worden verkocht, staan in het buitenland bekend om hun mooie en originele ontwerpen van uitzonderlijke kwaliteit. Er is ook een outlet met merken als Bengh, Ralph Lauren, DNKY en Dolce & Gabbana."
 
Veel leuke bijzondere merken en de website beschikt over zeer uitgebreide en leuke designer info. Bijvoorbeeld:

Velvet & Tweed
Velvet & Tweed is de creatieve inspiratie van designer Tina Schreiber. Tina werkt al meer dan 10 jaar als ontwerper van kinderkleding. Zij begon met het ontwerpen van kinderkleding bij een groot warenhuis keten in de San Francisco Bay Area die onder de Target Groep valt. Hierna heeft zij haar hoogstaande ontwerp kwaliteiten verder kunnen ontwikkelen bij “Janie & Jack”, een zeer succesvolle high-end kinderkledingwinkel die door Gymboree in het leven is geroepen.

blueberry-1.jpg
Velvet & Tweed is een tijdloze collectie van kleding voor babies, peuters en kleuters tot 5 jaar oud. Hoogwaardig textiel, en elegante design onderscheiden deze charmante stijlen. Toegewijd aan het vieren van de belangrijke momenten in het leven van de allerkleinsten, ontwerpt Velvet & Tweed gekleed en leeftijds geschikte stijlen. Een prachtig alternatief voor de overversierde kinderkleding met teveel franjes en miniatuur designer jeans. De kindertijd is een tijd voor het maken van herinneringen en iedere dag koesteren. Waarom niet in stijl?

Ga naar de Blueberrykids: www.blueberry-kids.com
 


Reageer ook