Bizar! Vader Meghan Markle laat zeer intieme brief van zijn dochter publiceren

Een band van een kind met zijn ouder is voor het leven. Zo dacht ik vroeger dat de wereld in elkaar zat. Ook dacht ik dat moddergooien alleen voor a-sociale types was. Helaas is mijn beeld van de wereld veranderd in de loop der jaren. Helemaal toen ik hoorde wat Meghan Markle en haar vader elkaar aandoen. Niet te geloven. Houdt het dan nooit op voor het Britse koningshuis?

Het houdt niet op 

Toen ik voor het eerst hoorde dat Meghan Markle en prins Harry verliefd op elkaar waren dacht ik: een prinses met de allure van prinses Diana, maar zonder alle schandalen die daarbij komen kijken. Niet dus! Wie had ooit kunnen vermoeden wat we nu weer allemaal meemaken.

Lees ook: Meghan Markle wordt volledig afgemaakt op social media: Kensington Palace maakt overuren om alles te behandelen

Verkeerde keelgat

Het laatste nieuws rond Meghan gaat over een brief die Meghan aan haar vader heeft geschreven. Een zeer intieme brief. Het bizarre is dat hij deze brief nu heeft laten publiceren in Britse krant Mail on Sunday. Met daarbij ook nog eens zijn reactie op de inhoud. De actie van Thomas Markle lijkt een reactie te zijn op verhalen van vriendinnen van Meghan die vorige week in het nieuws kwamen. De vijf ’vriendinnen’ deden zogenaamd anoniem, hun verhaal over haar in een poging haar imago wat bij te werken. Zij hadden alleen maar positieve woorden over Meghan als mens en vriendin, maar mengden zich ook in de ruzie van Meghan en haar vader. En dat is in het verkeerde keelgat geschoten bij Thomas Markle.

brief-meghan-markle

Betaald door paparazzi

Uit haar brief van bijna vijf pagina’s (sierlijk met de hand geschreven) blijkt dat er nog contact is geweest tussen Meghan en haar vader na het huwelijk. Haar vader raakte in de aanloop naar de trouwerij al omstreden doordat hij door de paparazzi betaald werd voor het geven van interviews.

Hieronder een aantal citaten uit de brief van Meghan:

„Het is met een zwaar hart dat ik dit schrijf, ik begrijp niet waarom je dit pad hebt gekozen, blind als je bent voor de pijn die je veroorzaakt.”

„Je acties hebben mijn hart in een miljoen stukjes gebroken – niet simpelweg omdat je zo’n onnodige en ongerechtvaardigde pijn hebt veroorzaakt, maar omdat je de keuze hebt gemaakt niet de waarheid te vertellen, omdat je een marionet bent in deze kwestie. Iets dat ik nooit zal begrijpen.”

„Je hebt de pers verteld dat je me hebt gebeld om te zeggen dat je niet naar de bruiloft kwam – dat is niet gebeurd, want je hebt nooit gebeld.”

Wil je nog verder lezen? Lees hier het hele artikel in De Telegraaf!

 


Reageer ook