Beyoncé deelt de eerste foto van haar tweeling!

Hoera! Vandaag is de tweeling van zangeres Beyoncé en rapper Jay-Z precies een maand oud. Van harte! Om dit te vieren deelt de beeldschone zangeres een prachtige foto waarop ze de twee kleine mensjes vasthoudt. Bijzonder, want dit is de eerste keer dat de kleintjes op de gevoelige plaat worden vastgelegd. Tot nu toe was de exacte geboortedatum onbekend, maar daar brengt ze met deze Instagram post nu verandering in.

Namen bekend

Waar ook nog onduidelijkheid over was, waren de namen van de tweeling. Er gingen heel wat geruchten en ook wij dachten de namen ontdekt te hebben. Grappig: de namen zijn totaal anders dan de mensen dachten en inmiddels blijkt hoe ze echt heten. Namelijk: Sir Carter and Rumi. Mooi, vinden wij!

screen-shot-2017-07-14-at-12-46-18-am

Prachtige foto

Op de foto zie je Beyoncé in een felgekleurd gewaad, met de oceaan en een uitbundige bloemenkrans achter zich. Beyoncé ziet er (zoals altijd) geweldig uit, maar wat ons betreft stelen de baby’s de show. We zijn heel blij dat alles zo goed met ze lijkt te gaan.

Sir Carter and Rumi 1 month today. 🙏🏽❤️👨🏽👩🏽👧🏽👶🏾👶🏾

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Wat vind jij?

Wat vind jij van de namen van de tweeling? En wat vind je van de manier waarop Beyoncé de tweeling voor het eerst aan de wereld laat zien? We zijn heel benieuwd! Praat met ons mee in de comments onder dit artikel!


Reageer ook