‘Bewijs dat DIT dit winnaar van De Bachelorette is!’

Naar de buitenwereld toe doe ik alsof ik er nooit naar kijk, maar stiekem zit ik elke woensdag klaar voor De Bachelorette. In De Bachelorette gaat actrice en Instagram model Gaby Blaaser op zoek naar de ware liefde. Inmiddels is ze al even op weg en blijft er is een handjevol kandidaten over. Het grote speculeren kan beginnen; met wie zal Gaby vanuit Zuid-Afrika terug naar Nederland gaan?

Mijn favoriet

Mijn persoonlijke favoriet is Jethro. Wat een relaxte en leuke gast is dat zeg! Maar goed, met leuk en relaxt ben je er natuurlijk nog niet. Gaby moet er ook daadwerkelijk verliefd op worden en ik vraag me af of Jethro die persoon voor haar is. Wie ik een betere kans geef? Jordy! Ook een onwijs leuke jongen en ook nog eens hartstikke knap.

Winnaar?

Dat Jordy De Bachelorette nog wel eens echt zou kunnen gaan winnen, blijkt uit informatie in handen van Shownieuws. Shownieuws krijgt tips binnen van een heel oplettende kijker en die lijkt het bij het juiste eind te hebben.

Vrouwenhand

Jordy plaatst op Instagram Stories een foto van zijn laptop, waarin hij vertelt over een websitelancering aanstaande vrijdag. Let daarbij eens goed op de linkerkant van de foto, waar een vrouwenhand te zien is.

jordy1

Slanke hand

Als je inzoomt op die foto, blijkt het een slanke hand, met lange, lichtroze-gelakte nagels te zijn.

jordy2

Hand van Gaby

Wie vervolgens op Instagram naar de foto’s van Gaby kijkt, ziet dat zij exact die kleur nagellak op heeft en dat de hand op de foto van Jordy ook wel heel erg lijkt op de hand van Gaby.

gaby3

Wat denk jij?

Zouden Jordy en Gaby samen geweest zijn? En zo ja: betekent dit dat hij de winnaar van De Bachelorette is? Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

foto boven artikel: Videoland/RTL


Reageer ook