Bevestigd: Barbie in ziekenhuis door overmatig drugsgebruik

Vorige week vrijdag ging er een enorme geruchtenmolen draaien. Samantha de Jong, ook wel bekend als Barbie uit Oh Oh Cherso, zou met spoed naar het ziekenhuis zijn gebracht. Wat er aan de hand was, bleef lange tijd onduidelijk. Niemand in de familie wilde erover praten en al snel kwam er het gerucht naar buiten dat het om een zelfmoordpoging ging. Wij hebben gezien de ernst van de situatie gewacht totdat er een officiële verklaring naar buiten kwam, voordat we erover wilden berichten. Deze verklaring is er nu gekomen.

Verklaring familie van Barbie

”Samantha is op 12 januari thuis bewusteloos aangetroffen. Zij is daarop direct afgevoerd naar het ziekenhuis, waar is geconstateerd dat er sprake was van overmatig drugsgebruik. Samantha verkeert nu in redelijke gezondheid en zet haar herstel voort in een gespecialiseerde kliniek. De kinderen worden opgevangen door hun vader Michael en de familie.”

Rust

“We snappen dat er veel vragen zijn, maar voor Samantha’s verdere herstel zal buiten deze verklaring geen verdere informatie worden gegeven. het eerste en enige belang van de familie is om Samantha in alle rust te laten herstellen. Dat is ook Samantha’s wens. Dat kan alleen als ook de omstandigheden rond haar verblijf en haar persoon en de familie rustig zijn. Daarom vragen we met klem, fans en pers, om Samantha, Michael, de kinderen en de familie nu met rust te gunnen. Tenslotte willen Samantha en de familie iedereen bedanken die steun heeft betuigd.”

Heel erg

Het is allemaal heel erg voor Barbie en natuurlijk vooral haar kinderen. Gelukkig lijkt ex-man Michael voor haar klaar te staan en de zorg voor de kinderen op zich te nemen. Wij wensen Barbie een spoedig herstel toe. Het komt goed meisje!

Praat met ons mee

Zijn jullie ook zo van het nieuws geschrokken? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.


Reageer ook