Damespraatjes Damespraatjes

Bekende YouTuber steekt expres zijn peperdure Mercedes-AMG in brand

Vorige week schreef ik een artikel over mijn ultieme droomauto en ook jij zal ongetwijfeld een auto hebben die je dolgraag zou willen hebben. Maar stel je voor dat deze auto enorm tegenvalt wanneer je hem dan eindelijk hebt? Het gebeurde de Russische Instagram-influencer en YouTuber Mikhail Litvin (26). Hij besloot hem in de fik te steken. 

Vijf keer kapot

Ja, je leest het goed: hij stak de Mercedes die minstens 226.300 euro heeft gekost, in de fik! De reden? De auto ging steeds kapot en de dealer zou te weinig hebben gedaan om de problemen op te lossen. Maar liefst vijf keer zou de auto al gerepareerd zijn, maar keer op keer zocht de dealer smoesjes om de wagen niet te repareren of om hem lang te laten staan zonder de problemen proberen op te lossen.

Auto in de fik

Litvin was er zo klaar mee, dat hij zijn auto op een groot (nat) grasveld heeft gereden, heeft overgoten met benzine en de dure bolide in de fik heeft gestoken. Ondertussen bakt Litvin een paar worstjes op een barbecue en rijdt vervolgens weg in een oud groen autootje.

Advertentie inkomsten

Wat een bizarre video is dit zeg! Je eerste gevoel zegt dat het nogal een domme en vooral dure actie is. Maar als je verder denkt, moet je concluderen dat Litvin hier mogelijk meer geld aan overhoudt dan wat de auto initieel heeft gekost. Litvin heeft namelijk maar liefst 11 miljoen volgers op Instagram en vier miljoen op YouTube. De video op YouTube is inmiddels al bijna 9 miljoen keer gekeken en zijn hoeveelheid volgers stijgt hard door sinds het delen van de vlammenzee. Dikke kans dus dat de advertentiekosten die hij aan deze video overhoudt, hem méér dan het bedrag van deze auto opleveren. Tel daarbij op dat Mercedes hoogstwaarschijnlijk alles behalve blij is met de video… Ook zij zullen er alles aan doen om Litvin weer positief over hun merk te krijgen. Dit krijgt vast nog wel een staartje!

Wat vind jij van deze toch wel heftige video? Praat mee in de reacties onder dit artikel. 


Reageer ook