Barbie maakt excuses naar Michael en Naomi: “Ik hoop dat we met z’n allen door één deur kunnen”

Vorige week stond social media weer eens op zijn kop. In een woedende Instagrampost noemt Samantha de Jong -beter bekend als Barbie- haar ex Michael medeplichtig voor haar zelfmoordpoging. Ook zegt ze nogal lelijke dingen over de verzorging van de kinderen en haalt ze zonder namen te noemen flink uit naar Michael’s nieuwe vriendin Naomi. 

Nu heeft ze spijt, blijkt uit de nieuwste post op haar Instagram. Hierin bedankt ze haar vrienden en familie voor de steun en geeft ze aan ook met Michael en Naomi met een schone lei te willen beginnen. “Michael en Naomi, ondanks alles wat er gezegd is, hebben we het uitgepraat. Alles voor de kids en we beginnen met een schone lei. Jullie ook bedankt voor alle steun voor Milano. Ik weet dat het soms haat was, maar ik hoop dat we met z’n allen door één deur kunnen. Dit wilde ik even kwijt.”

De hele Instagrampost lees je hier.

Mooi gebaar

Wij vinden het heel mooi en knap van Barbie dat ze dit schrijft. We hopen dat zij, Michael en Naomi er met elkaar voor kunnen zorgen dat de kinderen gelukkig en gezond opgroeien.


Reageer ook