Damespraatjes Damespraatjes

Babynieuws: Harry en Meghan verwachten tweede kind

Het krijgen van babynieuws is altijd leuk! Zelfs als ik de aanstaande ouders niet persoonlijk ken, kan ik ontzettend meeleven met hun geluk. Zo ook nu, want Harry en Meghan verwachten hun tweede kindje! De hertog en hertogin lieten weten vorig jaar nog een miskraam te hebben gehad, maar nu lijkt alles in orde te zijn. De woordvoerder van het echtpaar heeft de zwangerschap tegenover de BBC bevestigd.

Uitgerekende datum

“We kunnen bevestigen dat Archie een grote broer wordt. De hertog en hertogin van Sussex zijn dolgelukkig dat ze hun tweede kind verwachten”, zei de woordvoerder tegen de BBC. Wanneer de hertogin is uitgerekend is niet bekend. Wel vermoed ik dat de zwangerschap in ieder geval de 12 weken is gepasseerd op dit moment. Dat zou inhouden dat het kindje over een maand of zes geboren zou worden. Wellicht hebben ze het wat langer geheim weten te houden en komt het deze lente al ter wereld.

Verenigde Staten

Harry en Meghan hebben samen al zoontje Archie, die op 6 mei 2019 werd geboren. Hij werd geboren in Engeland. Het tweede kindje van het stel zal naar vermoeden in de Verenigde Staten worden geboren, gezien het gezin hier momenteel woont.

We wensen Meghan een gezonde zwangerschap toe. Van harte gefeliciteerd!

Bron afbeelding: Wikimedia Commons


Reageer ook